Etsimme uusia tekijöitä kasvavaan tiimiimme.

Identio on konsultointiin erikoistunut teknologiayritys. Tarjoamme ohjelmistokehittäjät asiakkaidemme verkko- ja mobiilikehitystarpeisiin. Uskomme vahvan brändin ja viestinnän voimaan.

Odotimme Aleksia kaksi vuotta.

Älä anna meidän odottaa sinua yhtä pitkään.

Tavoitteena Suomen paras teknologiayritys.

Maailma digitalisoituu vauhdilla ja asiakkaidemme tarpeet muuttuvat sen mukana. Sen vuoksi panostamme ohjelmistokehityksen ohella vahvasti brändiin, sisällöntuotantoon ja viestintään.

Olemme tärkeässä asemassa rakentamassa tulevaisuuden järjestelmiä ja auttamassa asiakkaitamme selviytymään digitaalisaation murroksesta. Meillä saat toimia rohkeana suunnannäyttäjänä osana huippujengiä.

JengiJengi

Edellytykset menestykselle

Meidän tehtävämme on luoda työympäristö, johon jokainen voi tulla omana itsenään. Hyvä työilmapiiri rakentuu molemminpuoliselle luottamukselle. Meidän menestymisemme on kiinni työntekijöidemme menestyksestä. Tämän vuoksi Identiossa työntekijä tulee aina ensin.

Tule mukaan tekemään
seuraavaa suurta juttua!

Mielekäs työ – sopivasti haastetta

Kunnioitamme osaamistasi ja etsimme sinua parhaiten palvelevan projektin. Kun työ tarjoaa sopivasti haastetta, se pysyy mielekkäänä. Et ole kuitenkaan yksin, sillä meillä yksilön tukena on koko Idention tiimi.

Maraton, ei pikajuoksu

Olemme rakentaneet yrityksemme perustan huolella ja solmineet kestäviä asiakassuhteita. Emme etsi oikotietä menestykseen, vaan haluamme toimia luotettavana yrityksenä pitkällä tähtäimellä. Tavoitteenamme on jatkaa kasvua ja laajentaa tulevaisuudessa myös Turun ulkopuolelle.

Sinä olet hyvä tyyppi.

Etsimme hyviä tyyppejä kasvavaan tiimiimme. Olemme ylpeitä monipuolista osaamista omaavasta tiimistämme, mutta uskomme sinun täydentävän sitä entisestään. Meille on tärkeää, että sinä haluat kehittää ammatillista osaamistasi, ja tehtävänämme on luoda ympäristö, jossa sinun on helppo onnistua.

Toimisto kauppatorin kulmalla

Toimistomme sijaitsee aivan Turun ydinkeskustassa, osoitteessa Eerikinkatu 6B. Meillä työskennellessäsi olet kaikkien keskustan palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Turku
DecoratorIdentio 5 vuoden päästä

Identio viiden vuoden päästä

Maailma on jatkuvasti muutoksessa ja tulevaisuutta on mahdotonta ennustaa. Sitä on kuitenkin tärkeää suunnitella. Meidän visionamme on kasvaa ja kehittyä menestyksekkäänä IT-konsultointiin erikoistuneena yrityksenä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Meet Helsingin IT-talot -podcast? Entä millaiset näkymät avautuisivat Oslon toimiston ikkunasta?

Huolehdimme sinusta

Me Identiolla haluamme varmistaa, että sinulla on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssäsi. Työntekijöiden hyvinvointi on perusta koko yrityksen menestykselle. Ilman sinua ei ole meitä.

Hyvinvointisi on
meille tärkeää

Pidämme huolta sinusta, jotta sinä saat keskittyä työhösi. Tarjoamme kaikille työntekijöille terveyspalvelut sekä liikunta- ja lounasedut unohtamatta toimiston välipalatarjontaa.

Välineet
menestykseesi

Tiedämme, että työnteko on mielekkäämpää, kun laitteet ja lisenssit ovat kunnossa. Siksi tarjoamme sinulle vapaasti valittavat välineet työnkuvastasi riippumatta.

Mitä olisi työ
ilman huvia?

Valitettavasti emme osaa vastata tähän kysymykseen. Säännölliset tiimi-iltamme, konsolipelikamppailut ja lajikokeilut tuovat vastapainoa työhön ja ylläpitävät toimiston hyvää fiilistä.

Identio teamIdentio teamIdentio teamIdentio team