Kirjoita omat rivisi
Idention tarinaan_

Kirjoita omat rivisi Idention tarinaan_

Mukaan rakentamaan yhteistä menestystä

Identio on konsultointiin erikoistunut teknologiayritys, joka on 100% tekijöidensä omistama. Pääset kanssamme suunnittelemaan ja kehittämään asiakkaidemme digitaalisia palveluita. Pyrimme aina löytämään sinua palvelevan projektin, jossa yhdistyvät mielekkäät haasteet ja henkilökohtainen ammatillinen kehitys. Tavoitteenamme on kasvaa ja kansainvälistyä sekä päästä mukaan kilpailemaan kumppanuuksista maailman johtavien yritysten ja brändien kanssa.

Avoimet
työpaikat

Ohjelmistokehittäjä

Helsinki

Ohjelmistokehittäjä

Turku

Avoin hakemus

Turku / Helsinki

Leima kahvikuppiin – ei otsaan

Haluamme kahvikupissasi lukevan Identio ja toivomme sinun hörppivän siitä sopivalla ylpeydellä. Haluamme sinut kuitenkin osaksi tiimiämme juuri sellaisena kuin olet. Osaaminen on rekrytoinnissa keskeisessä roolissa, mutta haluamme palkata ensisijaisesti inhimillisiä ihmisiä, joilla on kiinnostuksen kohteita myös töiden ulkopuolella.

Mikä sinusta tulee identiolaisena?

Tällä alalla emme ole koskaan ammatillisesti valmiita. Siksi haluamme varmistaa, että jokaisella tiimimme jäsenellä on mahdollisuus kehittää itseään ja kasvaa sekä ammatillisesti että ihmisenä. Meille on tärkeää, että sinä pystyt toteuttamaan itseäsi ja unelmiasi niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Tutustu identiolaisiin

Mitä tarjoamme sinulle?

4 askeleen rekrytointiprosessi

Kuuntele PODCAST-JAKSO

Lue blogiteksti

Avoimet
työpaikat

Ohjelmistokehittäjä

Helsinki

Ohjelmistokehittäjä

Turku

Avoin hakemus

Turku / Helsinki


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Ura meillä

Identio Prochat

Ajankohtaista