Etsimme uusia tekijöitä kasvavaan tiimiimme.

IT-konsultoinnista ja teknologiaosaamisesta vahvaan brändiin ja viestintään.


Odotimme Aleksia kaksi vuotta.

Älä anna meidän odottaa sinua yhtä pitkään.

Tavoitteena Suomen paras* teknologiayritys.

*Meille paras tarkoittaa sitä, että jokaisen työntekijämme ammattitaitoa arvostetaan ja tiimimme suurimpia voimavaroja ovat luottamus ja yhteishenki.

Maailma digitalisoituu vauhdilla ja asiakkaidemme tarpeet muuttuvat sen mukana. Sen vuoksi panostamme ohjelmistokehityksen ohella vahvasti brändiin, sisällöntuotantoon ja viestintään. Olemme tärkeässä asemassa rakentamassa tulevaisuuden järjestelmiä ja auttamassa asiakkaitamme selviytymään digitaalisaation murroksesta. Meillä saat toimia rohkeana suunnannäyttäjänä osana huippujengiä.

Edellytykset menestykselle

Meidän tehtävämme on luoda työympäristö, johon jokainen voi tulla omana itsenään. Hyvä työilmapiiri rakentuu molemminpuoliselle luottamukselle. Meidän menestymisemme on kiinni työntekijöidemme menestyksestä. Tämän vuoksi Identiossa työntekijä tulee aina ensin.

Tule mukaan tekemään seuraavaa suurta juttua!

Mielekäs työ – sopivasti haastetta

Kunnioitamme osaamistasi ja etsimme sinua parhaiten palvelevan projektin. Kun työ tarjoaa sopivasti haastetta, se pysyy mielekkäänä. Et ole kuitenkaan yksin, sillä meillä yksilön tukena on koko Idention tiimi. Mentorointikulttuurimme ansiosta pystymme kehittämään osaamistamme jatkuvasti ja jakamaan tietoa tiimimme kesken.

Maraton, ei pikajuoksu

Olemme rakentaneet yrityksemme perustan huolella ja solmineet kestäviä asiakassuhteita. Emme etsi oikotietä menestykseen, vaan haluamme toimia luotettavana yrityksenä pitkällä tähtäimellä. Tavoitteenamme on jatkaa kasvua ja laajentaa tulevaisuudessa myös Turun ulkopuolelle.

Huolehdimme sinusta

Me Identiolla haluamme varmistaa, että sinulla on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssäsi. Työntekijöiden hyvinvointi on perusta koko yrityksen menestykselle. Ilman sinua ei ole meitä.

Hyvinvointisi on meille tärkeää

Pidämme huolta sinusta, jotta sinä saat keskittyä työhösi. Tarjoamme kaikille työntekijöille terveyspalvelut sekä liikunta- ja lounasedut unohtamatta toimiston välipalatarjontaa.

Välineet menestykseesi

Tiedämme, että työnteko on mielekkäämpää, kun laitteet ja lisenssit ovat kunnossa. Siksi tarjoamme sinulle vapaasti valittavat välineet työnkuvastasi riippumatta.

Mitä olisi työ ilman huvia?

Valitettavasti emme osaa vastata tähän kysymykseen. Säännölliset tiimi-iltamme, konsolipelikamppailut ja lajikokeilut tuovat vastapainoa työhön ja ylläpitävät toimiston hyvää fiilistä.

Toimisto kauppatorin kulmalla

Toimistomme sijaitsee aivan Turun ydinkeskustassa, osoitteessa Eerikinkatu 6B. Meillä työskennellessäsi olet kaikkien keskustan palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Identio viiden vuoden päästä

Maailma on jatkuvasti muutoksessa ja tulevaisuutta on mahdotonta ennustaa. Sitä on kuitenkin tärkeää suunnitella. Meidän visionamme on kasvaa ja kehittyä menestyksekkäänä IT-konsultointiin erikoistuneena yrityksenä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Meet Helsingin IT-talot -podcast? Entä millaiset näkymät avautuisivat Oslon toimiston ikkunasta?

Oletko sinä seuraava identiolainen?

Etsimme hyviä työkavereita kasvavaan tiimiimme. “Hyvä työkaveri" on tietysti subjektiivinen asia, mutta meille hyvä työkaveri tarkoittaa henkilöä, joka haluaa kehittää ammatillista osaamistaan, on reilu ja mukava työkaveri muille, eikä pelkää tarttua uusiin haasteisiin.

Meille tullessasi sinulla ei tarvitse olla ratkaisua kaikkiin ongelmiin. Työpaikassa, jossa kaverilta voi kysyä ongelmatilanteen tullen, et ole koskaan yksin. Sinulla on tukenasi koko tiimi. Olemme yhdessä kuitenkin aina enemmän kuin osiemme summa.

Kehitämme jatkuvasti itseämme, jotta sinulla olisi parempi olla. Olipa kyse sitten työkulttuuristamme, tarjoamistamme työsuhde-eduista tai toimistomme taukopeleistä, etsimme aina uusia keinoja tarjota parhaat edellytykset, jotta sinä voit menestyä.

Miltä kuulostaa?

Haemme juuri nyt