Don't compromise your colours. Join the team.

Mukaan rakentamaan yhteistä menestystä

Identio on konsultointiin erikoistunut teknologiayritys, joka on 100% tekijöidensä omistama. Pääset kanssamme suunnittelemaan ja kehittämään asiakkaidemme digitaalisia palveluita. Pyrimme aina löytämään sinua palvelevan projektin, jossa yhdistyvät mielekkäät haasteet ja henkilökohtainen ammatillinen kehitys. Tavoitteenamme on kasvaa ja kansainvälistyä sekä päästä mukaan kilpailemaan kumppanuuksista maailman johtavien yritysten ja brändien kanssa. Saavuttaaksemme tavoitteemme tarvitsemme ihmisiä, joilla on rohkeutta katsoa asioita eri perspektiiveistä. Meidän on varmistettava, että jokaisella on turvallinen olo olla oma itsensä ja tuoda esiin omat mielipiteensä.

Leima kahvikuppiin – ei otsaan

Haluamme kahvikupissasi lukevan Identio ja toivomme sinun hörppivän siitä sopivalla ylpeydellä. Haluamme sinut kuitenkin osaksi tiimiämme juuri sellaisena kuin olet. Osaaminen on rekrytoinnissa keskeisessä roolissa, mutta haluamme palkata ensisijaisesti inhimillisiä ihmisiä, joilla on kiinnostuksen kohteita myös töiden ulkopuolella.

Mikä sinusta tulee identiolaisena?

Tällä alalla emme ole koskaan ammatillisesti valmiita. Siksi haluamme varmistaa, että jokaisella tiimimme jäsenellä on mahdollisuus kehittää itseään ja kasvaa sekä ammatillisesti että ihmisenä. Meille on tärkeää, että sinä pystyt toteuttamaan itseäsi ja unelmiasi niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Oman osaamisen kehittäminen työajalla

On tärkeää, että identiolaiset voivat kokea kehittyvänsä työssään. Sen kautta voimme tarjota myös asiakkaillemme entistä vahvempaa osaamista.

Mahdollisuus omistajuuteen

Menestys saavutetaan yhdessä tekemällä. Siksi haluamme tarjota jokaiselle identiolaiselle mahdollisuuden rakentaa jotain omaa ja tulla mukaan osakkaaksi.

Mahdollisuus vaikuttaa yrityksen kehitykseen

Identio ja yrityskulttuurimme ovat työntekijöidemme näköisiä. Tiimissämme jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miltä yritys näyttää tulevaisuudessa.

Laadukas vapaa-aika

Vapaa-ajan on tarjottava työlle vastapainoa. Tätä ajatusta tukevat mm. liikunta- ja kulttuurietumme, polkupyöräetu sekä erilaiset yrityksen kustantamat aktiviteetit.

4 askeleen rekrytointiprosessi

Tutustu identiolaisiin

Avoimet työpaikat

Scroll to Top