Etsimme uusia tekijöitä kasvavaan tiimiimme.

IT-konsultoinnista ja teknologiaosaamisesta vahvaan brändiin ja markkinointiin.


Odotimme Aleksia kaksi vuotta.

Älä anna meidän odottaa sinua yhtä pitkään.

Tavoitteena Suomen paras* teknologiayritys.

*Meille paras tarkoittaa sitä, että jokaisen työntekijämme ammattitaitoa arvostetaan ja tiimimme suurimpia voimavaroja ovat luottamus ja yhteishenki.

Maailma digitalisoituu vauhdilla ja yritykset ovat mukana tässä kilpajuoksussa. Olemme tärkeässä asemassa rakentamassa tulevaisuuden digitaalisia järjestelmiä, jotta asiakkaamme saavat nauttia etumatkasta. Meillä saat työskennellä osana taitavaa ja sitoutunutta tiimiä.

Edellytykset menestykselle

Meidän tehtävämme on luoda työympäristö, johon jokainen voi tulla omana itsenään. Rakennamme jatkuvasti työilmapiiriä, jossa keskeisiä arvoja ovat läpinäkyvyys, luottamus ja arvostus. Meidän menestymisemme on kiinni työntekijöidemme hyvinvoinnista ja menestyksestä. Tämän vuoksi Identiossa työntekijä tulee aina ensin.

Tule mukaan tekemään seuraavaa suurta juttua!

Mielekäs työ – sopivasti haastetta

Kunnioitamme osaamistasi ja pyrimme etsimään sinua parhaiten palvelevan projektin. Kun työ tarjoaa sopivasti haastetta, se pysyy mielekkäänä. Et ole projektisi kanssa koskaan yksin, sillä meillä yksilön tukena on koko Idention tiimi. Mentorointikulttuurimme ansiosta pystymme myös kehittämään osaamistamme jatkuvasti ja jakamaan tietoa tiimimme kesken.

Maraton, ei pikajuoksu

Olemme rakentaneet yrityksemme perustan huolella ja solmineet kestäviä asiakassuhteita. Emme etsi oikotietä menestykseen, vaan haluamme toimia luotettavana yrityksenä pitkällä tähtäimellä ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteenamme on jatkaa kasvua ja laajentaa tulevaisuudessa uusien kaupunkien lisäksi myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Huolehdimme sinusta

Me Identiolla haluamme varmistaa, että sinulla on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssäsi. Työntekijöiden hyvinvointi on perusta koko yrityksen menestykselle. Ilman sinua ei ole meitä.

Hyvinvointisi on meille tärkeää

Pidämme huolta sinusta, jotta sinä saat keskittyä työhösi. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme terveyspalvelut sekä liikunta- ja lounasedut unohtamatta toimiston välipalatarjontaa.

Välineet menestykseesi

Tiedämme, että työnteko on mielekkäämpää, kun laitteet ja lisenssit ovat kunnossa. Siksi tarjoamme sinulle vapaasti valittavat välineet työnkuvastasi riippumatta.

Mitä olisi työ ilman huvia?

Valitettavasti emme osaa vastata tähän kysymykseen. Säännölliset tiimi-iltamme, lajikokeilut ja muu yhdessä tekeminen tuovat vastapainoa työhön ja ylläpitävät työyhteisömme hyvää fiilistä.

Toimistot siellä missä sinäkin

Toimistomme sijaitsevat Turussa osoitteessa Eerikinkatu 6B sekä Helsingin Postitalossa osoitteessa Mannerheiminaukio 1 A. Meillä työskennellessäsi voit valita vapaasti, teetkö etätyöpäivän kotona vai suuntaatko lämminhenkisten toimistojemme työpisteille.

Identio viiden vuoden päästä

Tulevaisuutta on mahdotonta ennustaa, mutta voimme yhdessä viedä asioita oikeaan suuntaan. Meidän visionamme on kasvaa ja viedä yritystä jatkuvasti kohti globaaleja markkinoita. Pohdimme myös, minkälaiset näkymät avautuisivat toimiston ikkunoista vaikkapa Oslossa...

Tutustu identiolaisiin

Jimmy Fagerholm

Ohjelmistokehittäjä

"Sitten, kun Joonas löytää meille Assembly-projektin, niin voin siihen ryhtyä."

Tutustu Jimmyyn

Erika Bergström

Copywriter

"Lisäksi kaikilta osin avoin ilmapiiri loi heti tervetulleen kuvan."

Tutustu Erikaan

Sami Suo-Heikki

Ohjelmistokehittäjä

"Haluan antaa vapaat kädet jengille. Hyvät henkilöt tekevät hyvää duunia!"

Tutustu Samiin

Oletko sinä seuraava identiolainen?

Etsimme hyviä työkavereita tiimiimme. “Hyvä työkaveri" on tietysti subjektiivinen asia, mutta meille hyvä työkaveri tarkoittaa henkilöä, joka haluaa kehittää ammatillista osaamistaan, on mukava työkaveri muille sekä uskaltaa tarttua uusiin haasteisiin.

Meille tullessasi sinulla ei tarvitse olla ratkaisua kaikkiin ongelmiin. Työpaikassa, jossa kaverilta voi kysyä ongelmatilanteen tullen, et ole koskaan yksin. Meillä jokaisen yksilön takana on koko tiimi.

Kehitämme jatkuvasti itseämme, jotta sinulla olisi parempi olla. Olipa kyse sitten työkulttuuristamme, tarjoamistamme työsuhde-eduista tai toimistomme viihtyvyydestä, etsimme aina uusia keinoja tarjota parhaat edellytykset, jotta sinä voit menestyä.