Etsimme mukaamme uusia ihmisiä.

Katso avoimet työpaikat ja löydä tiesi Identioon.

Avoimet työpaikat

Sovelluskehittäjä, Turku

Identio etsii ohjelmistokehittäjää tykittämään koodia Turun ydinkeskustaan.

Identio on Full Feature -toteutuksiin erikoistunut teknologiayritys. Idention ovat perustaneet kokeneet ohjelmistokehittäjät Reaktorista ja Vaadinista, ja syksyllä 2018 aloimme kehittää yritystä päätoimisesti. Meitä on vasta viisi ja tällä hetkellä keräämme kasaan ydintiimiämme, jonka kanssa rakennamme Suomen kovimman teknologiayrityksen.

Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä mukaan nuoreen ja hyvähenkiseen yritykseen. Tavoitteenamme on tarjota sinulle mielenkiintoisia ja merkityksellisiä työtehtäviä läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Työtehtävät

Tehtävässä pääset kehittämään asiakkaidemme digitaalisia palveluita ja olemaan ratkaisevassa asemassa sekä heidän että itsesi menestymiseen. Tekniset ratkaisut ja valinnat saat päättää tiimisi kanssa itse. Tällä hetkellä eniten pinnalla ovat web- ja mobiilikehitykseen liittyvät teknologiat kuten React, React Native, Node.js, Java, Wordpress, Swift.

Edut

Hyvinvoinnin lisäämiseksi tarjoamme sinulle täydet liikunta- ja lounasedut, oikeuden yksityiseen työterveyslääkäriin, mahdollisuuden valita omat työvälineet, sähköpöydän, virvokkeita sekä säännöllisiä tiimi-iltoja.

Hae

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Joonakseen ([email protected], +358 40 568 4617) tai Samiin ([email protected], +358 40 044 9641).