Etsimme uusia tekijöitä kasvavaan tiimiimme.

IT-konsultoinnista ja teknologiaosaamisesta vahvaan brändiin ja markkinointiin.


Odotimme Aleksia kaksi vuotta.

Älä anna meidän odottaa sinua yhtä pitkään.

Tavoitteena Suomen paras* teknologiayritys.

*Meille paras tarkoittaa sitä, että jokaisen työntekijämme ammattitaitoa arvostetaan ja tiimimme suurimpia voimavaroja ovat luottamus ja yhteishenki.

Maailma digitalisoituu vauhdilla ja yritykset ovat mukana tässä kilpajuoksussa. Olemme tärkeässä asemassa rakentamassa tulevaisuuden digitaalisia järjestelmiä, jotta asiakkaamme saavat nauttia etumatkasta. Meillä saat työskennellä rohkeana suunnannäyttäjänä osana huippujengiä.

Edellytykset menestykselle

Meidän tehtävämme on luoda työympäristö, johon jokainen voi tulla omana itsenään. Rakennamme jatkuvasti työilmapiiriä, jossa keskeisiä arvoja ovat läpinäkyvyys, luottamus ja arvostus. Meidän menestymisemme on kiinni työntekijöidemme hyvinvoinnista ja menestyksestä. Tämän vuoksi Identiossa työntekijä tulee aina ensin.

Tule mukaan tekemään seuraavaa suurta juttua!

Mielekäs työ – sopivasti haastetta

Kunnioitamme osaamistasi ja pyrimme etsimään sinua parhaiten palvelevan projektin. Kun työ tarjoaa sopivasti haastetta, se pysyy mielekkäänä. Et ole projektisi kanssa koskaan yksin, sillä meillä yksilön tukena on koko Idention tiimi. Mentorointikulttuurimme ansiosta pystymme myös kehittämään osaamistamme jatkuvasti ja jakamaan tietoa tiimimme kesken.

Maraton, ei pikajuoksu

Olemme rakentaneet yrityksemme perustan huolella ja solmineet kestäviä asiakassuhteita. Emme etsi oikotietä menestykseen, vaan haluamme toimia luotettavana yrityksenä pitkällä tähtäimellä ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteenamme on jatkaa kasvua ja laajentaa tulevaisuudessa myös Turun ulkopuolelle.

Huolehdimme sinusta

Me Identiolla haluamme varmistaa, että sinulla on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssäsi. Työntekijöiden hyvinvointi on perusta koko yrityksen menestykselle. Ilman sinua ei ole meitä.

Hyvinvointisi on meille tärkeää

Pidämme huolta sinusta, jotta sinä saat keskittyä työhösi. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme terveyspalvelut sekä liikunta- ja lounasedut unohtamatta toimiston välipalatarjontaa.

Välineet menestykseesi

Tiedämme, että työnteko on mielekkäämpää, kun laitteet ja lisenssit ovat kunnossa. Siksi tarjoamme sinulle vapaasti valittavat välineet työnkuvastasi riippumatta.

Mitä olisi työ ilman huvia?

Valitettavasti emme osaa vastata tähän kysymykseen. Säännölliset tiimi-iltamme, konsolipelikamppailut ja lajikokeilut tuovat vastapainoa työhön ja ylläpitävät työyhteisömme hyvää fiilistä.

Toimisto kauppatorin kulmalla

Toimistomme sijaitsee Turussa, osoitteessa Eerikinkatu 6B. Meillä työskennellessäsi voit valita vapaasti, teetkö etätyöpäivän kotona vai suuntaatko lämminhenkiselle toimistollemme ydinkeskustaan.

Identio viiden vuoden päästä

Tulevaisuutta on mahdotonta ennustaa, mutta voimme ohjata asioita oikeaan suuntaan. Meidän visionamme on kasvaa ja kehittyä menestyksekkäänä IT-konsultointiin erikoistuneena yrityksenä. Pohdimme muun muassa, minkälaiset näkymät avautuisivat toimistojen ikkunoista vaikkapa Helsingissä tai Oslossa...

Tutustu identiolaisiin

Teemu Kuutti

Ohjelmistokehittäjä

""Olen oppinut tietynlaista asioiden pilkkomista pienempiin osiin. Se on tullut osittain myös mentorointiohjelmamme kautta.""

Tutustu Teemuun

Jimmy Fagerholm

Ohjelmistokehittäjä

"Sitten, kun Joonas löytää meille Assembly-projektin, niin voin siihen ryhtyä."

Tutustu Jimmyyn

Kristian Roth

Ohjelmistokehittäjä

"Projektien hankkiminen on läpinäkyvää ja homma toimii muutenkin."

Tutustu Kristianiin

Oletko sinä seuraava identiolainen?

Etsimme hyviä työkavereita kasvavaan tiimiimme. “Hyvä työkaveri" on tietysti subjektiivinen asia, mutta meille hyvä työkaveri tarkoittaa henkilöä, joka haluaa kehittää ammatillista osaamistaan, on reilu ja mukava työkaveri muille, eikä pelkää tarttua uusiin haasteisiin.

Meille tullessasi sinulla ei tarvitse olla ratkaisua kaikkiin ongelmiin. Työpaikassa, jossa kaverilta voi kysyä ongelmatilanteen tullen, et ole koskaan yksin. Sinulla on tukenasi koko tiimi. Olemme yhdessä kuitenkin aina enemmän kuin osiemme summa.

Kehitämme jatkuvasti itseämme, jotta sinulla olisi parempi olla. Olipa kyse sitten työkulttuuristamme, tarjoamistamme työsuhde-eduista tai toimistomme taukopeleistä, etsimme aina uusia keinoja tarjota parhaat edellytykset, jotta sinä voit menestyä.