Merkittäviä onnistumisia ja huipputason teknologiaa.

Identio on teknologiayritys, joka auttaa tulevaisuuteen katsovia yrityksiä hyödyntämään uutta ja kestävää teknologiaa sekä rakentamaan toimivampaa digitaalista tulevaisuutta. Hyödynnämme työssämme modernin ohjelmistokehityksen ketteriä menetelmiä. Meiltä saat tiimisi tueksi ammattilaiset koko ohjelmistoprojektin elinkaaren ajaksi.

Palvelumme

Kumppanuustarinamme

Kehitimme yhdessä Auria Tutkimuksen ja Opetuksen Tietopalveluiden kanssa Luotsi-nimisen järjestelmän potilastietojen luovuttamiseen, toiminnanohjaukseen ja asiakashallintaan.

Autoimme Lyytiä uudistamaan tapahtumien hallinnan SaaS-tuotteen.
Uudistimme digitaalisen arkiston teknologiat ja kehitimme sivustolle uusia käytettävyyttä lisääviä toimintoja.
Autoimme Smartumia kehittämään SmartumPlus-palvelun sekä uudistimme SmartumPay-sovelluksen käyttöliittymää ja käyttäjäkokemusta.
Verkkokaupan kehitys on mahdollistanut kasvun Suomessa ja ulkomailla.

Kumppanimme

Tiimimme tuoreimmat uutiset

Tilaa tästä kuukausittainen uutiskirjeemme, jossa kerromme mm. vapautuvista ohjelmistokehittäjistä ja muista ajankohtaisista aiheista ja tapahtumista.

Valittuja
kumppanuuksia

Valittuja kumppanuuksia

Sitowise

Yhteistyömme Sitowisen kanssa kun kysyntä ja tarjonta kohtasivat parhaaseen mahdolliseen aikaan ja kumppanuus tuntui luontevalta molemmille osapuolille. Sitowisella on paljon suuria ja valtakunnallisesti merkittäviä hankkeita ja olemme olleet mukana kehittämässä Sitowisen loppuasiakkaan verkkopalvelua. Kehitystiimi koostui yli 10 henkilön asiantuntijatiimistä, johon kuului mm. full stack -kehittäjiä, testaajia, datakonversioiden ammattilaisia ja scrum master. Idention rooli projektissa piti sisällään full stack -kehitystä.

Smartum

Idention konsultin kiinnostus spesifiä teknologiaa kohtaan ja Smartumin tarve kyseisen teknologian osaajalle loivat pohjan hyvälle kumppanuudelle. Smartumilla on käynnissä useita ohjelmistoprojekteja ja olemme saaneet työskennellä heidän kanssaan ohjelmistosuunnittelun ja backend-kehityksen sekä UI/UX-suunnittelun parissa. Yhteistyö on ollut alusta asti sujuvaa ja identiolaiset ovat kokeneet työskentelyn osana Smartumin tiimejä hyvin mielekkääksi. Konsulttimme ovat pitäneet erityisesti siitä, että Smartumilla työntekijöitä kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokaisen työpanosta arvostetaan.
”Olemme Smartumissa erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja siihen osaamiseen, jolla Identio on täydentänyt kehitystiimiämme. Arvostamme erityisesti koodin laatua, yhteistyökykyä ja tiimityötaitoja, laadukkaita ja ammattimaisia työskentelymetodeja sekä oma-aloitteisuutta ja sitoutumista tiimille annettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.”
– Anne Silván, Product Manager, Smartum

Kiho

Kihon visio on rakentaa maailman parasta kaluston ja kenttätyön hallinta-alustaa, joka on saumattomasti yhdistettävissä alan innovatiivisimpiin ratkaisuihin. Olemme saaneet tehdä kihon kanssa yhteistyötä heidän verkkopalvelunsa kehityksen saralla.
“Identiosta oli suuri apu web-käyttöliittymien kehityksessä. Vaikka projektit ja toimeksiannot muuttuivat, määritetyt tarpeet pystyttiin toteuttamaan hyvällä osaamisella ja tilanteiden omaksumisella. Yhteistyö oli sujuvaa ja lopputulokset ammattimaisia. Kiholaiset suosittelee!”
– Ville Nuutinen, Team Lead, Kiho

twoday

Idention ja twodayn kumppanuus on alkanut jo Idention perustamisen aikoihin. Vuonna 2020 alkaneessa projektissa olemme saaneet toimia osana twodayn tiimiä ja kehittää heidän kanssaan sähköisiä asiointiratkaisuja ja portaaleja sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden käyttöön. Olemme osallistuneet laaja-alaisesti verkkopalvelun full stack -kehitykseen ja ohjelmistokehityksen rinnalla olemme antaneet tukemme myös mm. ohjelmiston määrittelyyn, devaajakulttuurin kasvattamiseen sekä kehityskäytäntöjen parantamiseen.

Vaadin

Vaadin on yksi Idention ensimmäisistä kumppaneista ja yhteistyömme on keskittynyt tuotekehitykseen Vaadinin omien komponenttien ympärillä. Ensimmäinen projektimme kesti noin parin vuoden ajan, mutta kumppanuutemme jatkuu edelleen. Teemme yhteistyötä edelleen, mikäli kehitystarpeita ilmenee.
“Identio on auttanut Vaadinta käyttöliittymäteknologioiden tuotekehityksessä. Tiimin joustavuus ja web-teknologioiden osaaminen on tehnyt yhteistyöstä erityisen joustavaa.”
– Joonas Lehtinen, toimitusjohtaja, Vaadin
Mielessä yhteistyö?
Jätä yhteystietosi, niin katsotaan miten voisimme olla teille parhaiten avuksi.
Painamalla Lähetä hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Turku
Helsinki


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Scroll to Top