Meiltä ammattilaiset kehitystiiminne tueksi. Olemme kumppaninne digitaalisessa muutoksessa.​

Identio on teknologiayritys, joka auttaa tulevaisuuteen katsovia yrityksiä hyödyntämään uutta ja kestävää teknologiaa sekä rakentamaan toimivampaa digitaalista tulevaisuutta. Hyödynnämme työssämme modernin ohjelmistokehityksen ketteriä menetelmiä. Meiltä saat tiimisi tueksi yksittäiset ohjelmistokehittäjät sekä kokonaiset kehitystiimit.

Full stack ja pilvipalvelut

Kokeneet Full stack -kehittäjämme ovat tiiminne apuna ohjelmistonne suunnittelussa ja toteutuksessa.

Mobiilikehitys

Maailma muuttuu mobiiliksi. Osaavat mobiilikehittäjämme auttavat teitä sovelluskehityksen kaikissa vaiheissa.

Arkkitehtuurisuunnittelu

Hyvällä suunnittelulla turvaa ja kustannustehokkuutta. Autamme varmistamaan, että järjestelmänne kehitys ja ylläpito sujuvat vaivattomasti.

Konsultointi

Asiantuntijamme auttavat teitä ratkaisemaan liiketoiminnalliset haasteenne teknologian ja ohjelmisto-osaamisen keinoin.

Kokonaisvaltaista kehitystä

Me haluamme luoda asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa. Digitaalisten palvelujen ja tuotteiden kehittämisen lisäksi autamme asiakkaitamme mm. ohjelmistotuotannon toimintatapojen kehittämisessä. Pyrimme edesauttamaan asiakkaidemme liiketoimintaa oman ammattiosaamisemme keinoin.

Laatua ja ketteryyttä

Identiolaiset omaavat monipuolista kokemusta erilaisista kehitystiimeistä ja monitoimittajaympäristöistä. Hyödynnämme työssämme ketteriä menetelmiä ja tiimimme laaja-alaista osaamista. Oman sisäisen mentorointiohjelmamme sekä kouluttautumisen kautta varmistamme, että voimme tarjota parasta mahdollista teknologiaosaamista alansa parhailta osaajilta.

Keskiössä luotettavuus ja läpinäkyvyys

Pidämme huolta ihmisistä riippumatta siitä, kummalla puolella pöytää he istuvat. Meille on tärkeää olla asiakkaamme luotettavin kumppani ja varmistamme sen tekemällä hyviä rekrytointeja ja pitämällä parasta mahdollista huolta työntekijöistämme. Arvostamme työssämme avointa sekä läpinäkyvää kommunikaatiota ja omistaudumme kumppanuudelle heti alusta alkaen.


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Ura meillä

Identio Prochat

Ajankohtaista