Turku

Senior Software Engineer

Etsimme kokenutta ohjelmistokehittäjää osaksi ammattitaitoista ja omistautunutta tiimiämme.

Oletko kiinnostunut auttamaan asiakkaitamme kohti toimivampaa ja kestävämpää teknologiaa?
Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus olla merkittävässä roolissa sekä omassa työssäsi että yrityksen kehittämisessä?

Identio on konsultointiin ja kokonaisvaltaisiin toteutuksiin erikoistunut teknologiayritys. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään modernia teknologiaa ja rakentamaan toimivampaa digitaalista tulevaisuutta. Työmme keskiössä ovat mm. luottamus ja läpinäkyvyys ja nämä arvot näkyvät asiakastyön lisäksi myös sisäisessä kulttuurissamme.

Työtehtävät

Pääset kanssamme suunnittelemaan ja kehittämään asiakkaidemme digitaalisia palveluja. Pyrimme aina etsimään sinulle projektin, jossa yhdistyvät mielekkäät haasteet sekä mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  • Työskentely asiakasympäristössä osana kehitystiimiä
  • Asiakkaan toimintatapojen kehittäminen ohjelmistotuotannossa
  • Laadukkaan ohjelmiston tuottaminen
  • Asiakkaan liiketoiminnan edistäminen oman ammattiosaamisen keinoin

Voit tehdä työtäsi joustavasti etänä tai toimistollamme, joka sijaitsee Turun keskustassa. Jos tarpeellista, identiolaiset työskentelevät tarvittaessa silloin tällöin myös asiakkaan tiloissa.

Mitä odotamme sinulta?

Palkkaus

Tämän hetkinen aloituspalkkamme Senior Software Engineer -tittelillä liikkuu 4000 ja 5500 euron välillä. Palkkataso määräytyy osaamistason perusteella ja siitä keskustellaan aina hakijakohtaisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Oman osaamisen kehittäminen työajalla

On tärkeää, että identiolaiset voivat kokea kehittyvänsä työssään. Sen kautta voimme tarjota myös asiakkaillemme entistä vahvempaa osaamista.

Mahdollisuus omistajuuteen

Menestys saavutetaan yhdessä tekemällä. Siksi haluamme tarjota jokaiselle identiolaiselle mahdollisuuden rakentaa jotain omaa ja tulla mukaan osakkaaksi.

Mahdollisuus vaikuttaa yrityksen kehitykseen

Identio ja yrityskulttuurimme ovat työntekijöidemme näköisiä. Tiimissämme jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miltä yritys näyttää tulevaisuudessa.

Laadukas vapaa-aika

Vapaa-ajan on tarjottava työlle vastapainoa. Tätä ajatusta tukevat mm. liikunta- ja kulttuurietumme, polkupyöräetu sekä erilaiset yrityksen kustantamat aktiviteetit.

Haluamme kuulla sinusta
Onko sinulla osaamista, josta haluat kertoa lisää? Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.
Painamalla Lähetä hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Scroll to Top

Ura meillä

Identio Prochat

Ajankohtaista