Me kehitämme asiakkaidemme digitaalisia tuotteita ja palveluja.

Identio on Turussa ja Helsingissä toimiva ohjelmistokehitykseen erikoistunut konsulttitalo. Työssämme korostuvat läheinen yhteistyö ja sujuva kommunikaatio tiimin ja asiakkaan välillä. Olemme tiimipelaajia ja asiakkaamme on tärkein kumppanimme.

Avaintekijät työssämme

Laatu & ketteryys

Konsulteillamme on monipuolista kokemusta erilaisista kehitystiimeistä ja monitoimittajaympäristöistä. Hyödynnämme työssämme ketteriä menetelmiä sekä tiimimme laaja-alaista ja kokonaisvaltaista osaamista.

Senioriteetti ja mentorointi

Tiimistämme löytyy senioriteettia ja monipuolista osaamista. Rakennamme kulttuuria, jossa osaamisen kehittäminen on keskiössä ja investoimme jatkuvasti uuden oppimiseen. Sisäinen mentorointikulttuurimme kannustaa myös kehittymään yhdessä.

Keskiössä luotettavuus ja läpinäkyvyys

Pidämme huolta ihmisistä riippumatta siitä, kummalla puolella pöytää he istuvat. Meille on tärkeää olla asiakkaamme luotettavin kumppani. Varmistamme sen pitämällä parasta mahdollista huolta työntekijöistämme ja kehittämällä yritystämme ja kulttuuriamme jatkuvasti.

Omistajuus

Identio on tekijöidensä omistama. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden omistajuuteen. Meille omistajuus tarkoittaa luottamusta tulevaisuuteen ja yhdessä tekemiseen sekä sitoutumista ja vastuun kantamista yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Identio numeroina

30+

Identiolaista

20+

Osakasta

2,8 milj.

2023 liikevaihto

2018

Perustettu

Kokonaisvaltaista kehitystä

Työskentelemme ohjelmistokehitysprojekteissa, joissa yhdistyvät ongelmanratkaisu, luovuus ja erilaista osaamista tarvitsevat monitoimittajaympäristöt. Haluamme omalla työllämme luoda asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa. Digitaalisten palvelujen ja tuotteiden suunnittelun ja kehittämisen lisäksi autamme asiakkaitamme kehittämään erilaisia kyvykkyyksiä ohjelmistokehityksen ympärillä. Olemme apuna mm. nuorempien kehittäjien mentoroinnissa sekä ohjelmistotuotannon toimintatapojen kehittämisessä.

”Olemme Smartumissa erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja siihen osaamiseen, jolla Identio on täydentänyt kehitystiimiämme. Arvostamme erityisesti koodin laatua, yhteistyökykyä ja tiimityötaitoja, laadukkaita ja ammattimaisia työskentelymetodeja sekä oma-aloitteisuutta ja sitoutumista tiimille annettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.”

– Anne Silván, Product Manager, Smartum

Merkittäviä onnistumisia

Jokainen yritys on toimialastaan riippumatta digitalisaation edessä. Onnistuminen digitaalisten palvelujen kehittämisessä vaatii teknologia- ja designosaamisen lisäksi vahvaa ymmärrystä liiketoiminnallisista vaatimuksista. Siksi se vaatii myös sitoutunutta ja läpinäkyvää yhteispeliä asiakkaan ja konsulttitalon välillä. Olemme auttaneet lukuisia alansa johtavia yrityksiä kohti modernimpaa ja skaalautuvampaa digitaalista tulevaisuutta. Uskallamme sanoa, että olemme ylpeitä tekemästämme työstä.

Mukaan rakentamaan yhteistä menestystä

Identio on teknologiayritys, joka on 100% tekijöidensä omistama. Pääset kanssamme suunnittelemaan ja kehittämään asiakkaidemme digitaalisia palveluita.

Tekijöidensä näköinen työpaikka

Oman osaamisen kehittäminen työajalla

On tärkeää, että identiolaiset voivat kokea kehittyvänsä työssään. Sen kautta voimme tarjota myös asiakkaillemme entistä vahvempaa osaamista.

Mahdollisuus omistajuuteen

Menestys saavutetaan yhdessä tekemällä. Siksi haluamme tarjota jokaiselle identiolaiselle mahdollisuuden rakentaa jotain omaa ja tulla mukaan osakkaaksi.

Mahdollisuus vaikuttaa yrityksen kehitykseen

Identio ja yrityskulttuurimme ovat työntekijöidemme näköisiä. Tiimissämme jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miltä yritys näyttää tulevaisuudessa.

Laadukas vapaa-aika

Vapaa-ajan on tarjottava työlle vastapainoa. Tätä ajatusta tukevat mm. liikunta- ja kulttuurietumme, polkupyöräetu sekä erilaiset yrityksen kustantamat aktiviteetit.

Voimme myös olla sinuun yhteydessä.

Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaasi mahdollisimman pian. 

Painamalla Lähetä hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Scroll to Top