Hei Copywriter, ammatillinen kehitys ei pääty koskaan

Nimi: Erika Bergström
Työnkuva: Copywriter

Mitä kaikki eivät tiedä sinusta?

En oikeastaan ole aamuihminen, mutta nautin siitä, että voin aamulla tehdä rauhassa omia juttujani. Joskus se voi olla treeni – joskus taas aikataulutettu tehokas työtunti ennen markkinoinnin aamupalaveria. Nautin tiimityöstä, mutta kaipaan sen ohessa aikaa itselleni ja omalle työlleni. Sama näkyy elämässäni yleisesti. Olen sosiaalinen ja nautin muiden ihmisten seurasta, mutta lataudun vasta saadessani omaa aikaa.

Olen urheillut koko ikäni ja nautin aktiivisesta elämäntyylistä. Viimeisen parin vuoden aikana olen joutunut työstämään omaa identiteettiäni kilpaurheilijasta selkeästi työorientoituneemmaksi. Opiskelu ja työt täyttävät arjestani nykyään suurimman osan ja kisauikkari on ripustettu naulaan. Minulla on korkeat tavoitteet urani suhteen ja uskon, että urheilijan mentaliteetti auttaa minua pääsemään elämässäni pitkälle.

Mikä oli ratkaisevaa siinä, että päätit lähteä mukaan Identioon?

Kuulin Identiosta ensimmäistä kertaa silloin, kun minua pyydettiin yritykseen töihin. Tilanne oli vähintäänkin yllättävä ja olin silloin elämäntilanteessa, jossa työskentelin opintojen ohella toisella alalla. Minulle tarjottiin siis Identiosta ensimmäistä omaa koulutustani vastaavaa työtä.

Identiosta välittyi hyvä fiilis ja minua kiehtoi se, miten alkuvaiheessa yritys tuolloin oli. Tietynlainen ennakkoluulottomuus ja rohkeus hypätä tuntemattomaan houkuttelivat minua. Halusin katsoa tämän kortin ja se oli yksi elämäni parhaita päätöksiä.

Mikä ajaa sinua eteenpäin työssäsi?

Haluan olla aina vähän parempi kuin eilen. Urheilijana tein kaikki asiat sillä ajatuksella, että kehitän edes yhtä asiaa yhden harjoituksen aikana. Huomaan samoja piirteitä myös työelämässä. Olen kunnianhimoinen ja haluan näyttää itselleni, että voin kasvaa ja kehittyä alani huippuammattilaiseksi.

On kuitenkin tärkeää muistaa olla armollinen itselleen ja nauttia matkasta. Aina ei voi vain tuijottaa tavoitteita ja pyrkiä eteenpäin. Lepo ja palautuminen ovat aivan yhtä tärkeitä. Välillä pitää pysähtyä, jotta näkee kuinka pitkälle on jo tullut.

Mitä haluaisit sanoa tuleville työkavereillesi?

Opettele sanoittamaan osaamistasi, uskalla olla oma itsesi ja muista, että kukaan ei ole tällä alalla koskaan valmis. Sinun ei tarvitse osata kaikkea. Riittää, kun suhtaudut uusiin asioihin uteliaisuudella ja uskallat haastaa itseäsi.


Oletko kiinnostunut Identiosta työpaikkana? Katso avoimet työpaikat.

Kirjoittaja

Identio

Kategoria

Tiedotteet


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Scroll to Top