Identioon kahdeksan uutta osakasta

Identio sai tammikuussa 2022 kahdeksan uutta osakasta. Aiemmin osakkaita oli kahdeksan, joten omistajien määrä tuplaantui nyt kertaheitolla. Myös osa aiemmista osakkaista merkitsi itselleen lisää osakkeita. Identiolla on nyt yhteensä jo 16 omistajaa.

Identiossa työntekijä on aina asetettu etusijalle. Perustajat Joonas Korgan ja Sami Suo-Heikki ovat halunneet antaa kaikille yrityksen työntekijöille mahdollisuuden lähteä osakkaaksi. Osakkuus on loistava keino sitouttaa hyviä työntekijöitä yritykseen ja tarjota heille samalla mahdollisuus hyötyä yhteisestä menestyksestä entistä enemmän. Työntekijälle omistajuus on motivoivaa, kun tietää rakentavansa jotain itselleen tärkeää.

Idention omistus on ollut aina 100% identiolaisilla. Kaikki uudet osakkaat ovat tälläkin kertaa yrityksen nykyisiä työntekijöitä, eikä ulkopuolisia sijoittajia ole otettu mukaan.

Toimitusjohtaja Joonas Korgan suhtautuu tulevaan toiveikkaasti.

– Olen iloinen, että työntekijät ovat antaneet meille tällaisen luottamuksen. Oli hienoa nähdä, että saimme näin monta uutta omistajaa ja nykyisetkin omistajat sijoittivat lisää. Tilanne asettaa itselleni paineita myös positiivisessa mielessä. Työntekijämme uskovat meihin ja nyt minun velvollisuuteni on tehdä töitä entistä enemmän ja lunastaa odotukset. Uskon vahvasti, että tällä porukalla rakennamme hienon pohjan myös tulevaisuuden menestykselle.


Lue tästä, miksi Identio on 100% tekijöidensä omistama.

Kirjoittaja

Identio

Kategoria


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Scroll to Top