Idention kasvu jatkui – tilikauden 2023 liikevaihto ja tulos

Idention tilikausi 2024

Vielä pari vuotta sitten IT-alalla pohdittiin ratkaisua osaajapulaan. Tilauskirjat olivat täynnä. Vuonna 2023 vauhti kuitenkin hidastui ja IT-alan haastava tilanne nousi otsikoihin.

Identiolla vuosi 2023 oli haastavasta markkinatilanteesta huolimatta kasvun vuosi. Saimme lukuisia uusia asiakkaita ja kasvatimme olemassaolevia asiakkuuksia onnistuneen yhteistyön myötä.

Idention toimitusjohtaja Joonas Korgan kertoo tiimin yhteisistä onnistumisista: ”On ollut hienoa seurata, miten upeaa työtä kaikki ovat tehneet yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ohjelmistokehittäjämme ovat toivoneet, että saisivat työskennellä enemmän yhdessä eli samoissa kehitystiimeissä ja etenkin sen toiveen täyttämisessä onnistuimme hyvin.”

Tilikausi piti sisällään onnistuneita rekrytointeja ja toisaalta roolien muutoksia. Palkkasimme People & Culture Managerin heti alkuvuodesta ja syksyllä yksi pitkäaikaisimmista ohjelmistokehittäjistämme hyppäsi myynnin saappaisiin. Nämä molemmat muutokset tekivät Identiosta kypsemmän ja auttoivat osa-alueilla, joita olemme halunneet kehittää.

Liikevaihto ja tulos

Tilikauden 2023 liikevaihto nousi 2,8 miljoonaan euroon, mikä tarkoittaa 16,5 prosentin kasvua edelliseen vuoteen verrattuna. Liiketulos oli erinomainen, 428 000 euroa, vaikkakin hieman edellistä vuotta pienempi. Se vastasi kuitenkin sitä mitä olimme ennustaneet. Tilikauden tulos oli 342 000 euroa.

Tilikaudelta 2024 odottamme kasvun tasaista jatkumista ja liikevaihdon osalta 3 miljoonan ylitystä.

Idention talousluvut tilikaudella 2023

Katso Idention taloustiedot Finderista.

Kirjoittaja

Erika Bergström

Copywriter

Kategoria

Tiedotteet

Mielessä yhteistyö?
Jätä yhteystietosi, niin katsotaan miten voisimme olla teille parhaiten avuksi.
Painamalla Lähetä hyväksyt tietosuojaselosteemme.


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Scroll to Top