Ohjelmistokehittäjien rekrytointi – saavutimme kevään 2024 tavoitteet

Identio rekrytointi high five

Julkaisimme alkuvuodesta blogissamme tekstin, jossa kerroimme, että tavoitteemme on rekrytoida kuusi uutta työntekijää vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana. Kuuden työntekijän rekrytoiminen tarkoittaa Idention kokoisessa yrityksessä noin 20 prosentin kasvua henkilöstön määrässä.

Tiimissämme on aloittanut tammi-kesäkuun aikana neljä asiantuntijaa, joista kolme on ollut ohjelmistokehittäjiä ja yksi Art Director.

Lisäksi olemme saaneet allekirjoittaa useampia ohjelmistokehittäjien työsopimuksia. Tiimimme saa siis kesän aikana vielä kolme uutta työntekijää – yhden heinäkuussa ja kaksi elokuussa.

Näin ollen voimme todeta, että allekirjoitimme vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana jopa seitsemän uutta työsopimusta. Tämän lisäksi rekrytointiprosessissamme on ollut viime aikoina useampi ohjelmistokehittäjä.

Onnistuminen ei ollut sattumaa

Teemme johdonmukaisesti töitä sen eteen, että Identio on houkutteleva työpaikka ja että työntekijämme viihtyvät ja voivat hyvin. Se vaatii jatkuvaa panostusta ja aktiivista työntekijöiden osallistamista.

Olemme halunneet myös tehdä itsestämme helposti lähestyttävän ja on ollut hienoa, että hakijoilta ja uusilta työntekijöiltä saatu palaute on vastannut tätä tavoitetta.

Lisäksi olemme onnistuneet madaltamaan kynnystä ensimmäisen askeleen ottamiseen ja hakemuksen jättämiseen. Olemme tehneet työnhakuprosessin aloittamisesta helppoa ja nopeaa lyhyen kyselyn avulla. Tällöin CV:n päivittäminen ja lähettäminen ei ole välttämätöntä. Se on osoittautunut toimivaksi ja ratkaissut monen hakijan kohdalla sen, että he ovat päätyneet osaksi Idention tiimiä.

Kirjoittaja

Erika Bergström

Copywriter

Kategoria

Tiedotteet


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Scroll to Top