Identio tavoittelee 20 prosentin kasvua henkilöstössä vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana

IT-talo Identio tavoittelee kasvua

22.2.2024

Idention tavoitteena on rekrytoida jopa kuusi uutta työntekijää vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana. Kuuden työntekijän rekrytoiminen tarkoittaisi Idention kokoisessa yrityksessä noin 20 prosentin kasvua henkilöstön määrässä. Se on kunnianhimoinen tavoite etenkin hieman haastavassa markkinatilanteessa. Se on myös Idention ensimmäinen julkilausuttu tavoite, mikä kertoo päättäväisyydestä kasvun suhteen.

Tänä vuonna olemme allekirjoittaneet jo kaksi uutta työsopimusta. Lisäksi käynnistimme tällä viikolla rekrytointikampanjan, jonka avulla etsimme uusia ohjelmistoinsinöörejä tiimeihimme sekä Turkuun että Helsinkiin. Kampanja on herättänyt selvää kiinnostusta jo heti ensimmäisinä päivinä.

Konsulttibisneksessä orgaaninen kasvu tulee joko rekrytoinnin tai hintojen noston kautta. Markkinatilanne on ollut jo hetken hieman haastava ja laskutushintojen nostaminen voi olla vaikeaa. Olemme pitäneet taloudestamme hyvää huolta ja se mahdollistaa rekrytoinnin myös sellaisina aikoina, kun markkina ei ole kuumimmillaan. Se on tärkeä viesti myös asiakkaillemme.

Idention toimitusjohtajalla Joonas Korganilla on ajantasainen kuva siitä, mitä markkinoilla tapahtuu. Hän työskentelee itse yrityksen myynnin parissa. Kilpailu projekteista ja asiakkuuksista on ollut viime aikoina kovaa, mutta pieniä piristymisen merkkejä on ollut myös nähtävillä etenkin uusien projektien määrän suhteen.

”Haluan kannustaa yrityksiä etsimään vakaita kumppaneita digitaaliseen kehitykseen. Kynnys investointeihin voi olla tällaisessa markkinatilanteessa korkea, mutta hyvän kumppanin kanssa kehitystyö on järkevää ja läpinäkyvää. Siinä edetään aina asiakkaan ehdoilla”, Joonas Korgan muistuttaa.


Identio on Turussa ja Helsingissä toimiva UX-suunnitteluun ja ohjelmistokehitykseen erikoistunut konsulttitalo. Toiminta on ollut täysipäiväistä vuodesta 2019 alkaen ja yritys työllistää nykyään jo yli 30 asiantuntijaa. Tulorahoituksella kasvanut Identio on kasvattanut liikevaihtoaan joka vuosi ja sen tulos on kasvanut nousujohteisesti. Yritys panostaa kaikessa toiminnassaan erityisesti läpinäkyvyyteen, luottamukseen ja henkilöstön hyvinvointiin.

Toimitusjohtaja
Joonas Korgan
+358 40 568 4617


Rekrytointi
Julius Rajala
+358 50 491 9330

Kirjoittaja

Identio

Kategoria

Tiedotteet


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Scroll to Top