Unique Beyond Work – Olemme paljon muutakin kuin työmme

Identio

10.6.2021 · 1 min

Identio tunnetaan ohjelmistokonsultointiin erikoistuneena IT-talona. Olemme alusta asti halunneet rakentaa yrityksen, jossa työskentelee alan osaavimpia ammattilaisia. Luomme samalla kulttuuria, jossa näillä osaajilla on mahdollisuus viettää työn vastapainona laadukasta vapaa-aikaa. Tiimistämme löytyy mahtavaa työn ulkopuolella olevaa osaamista ja se on äärettömän arvokasta. Siksi haluamme näyttää, minkälaisia Identiolaiset ovat omissa elementeissään. Olemme ainutlaatuisia töissä, mutta myös töidemme ulkopuolella.

#uniquebeyondwork #boldlyunique

Olemme paljon muutakin kuin työmme

Tomi Kiiski

Työnkuva: Ohjelmistokonsultti Mukaan tiimiin: Tammikuu 2020 Harrastus: Jalkapallo

Tomi on tiimipelaaja, joka kiinnostui Identiosta monipuolisuuden, teknisten taitojen kehittämisen sekä miellyttävän työyhteisön vuoksi. Hän arvostaa Identiossa eniten yhteisöllisyyttä sekä sitä, että kaikkia rohkaistaan tuomaan esiin omia mielipiteitään.

Jalkapallo on opettanut Tomille erityisesti tiimityöskentelyä. Lähes 25 vuotta lajin parissa on opettanut pelaamaan samaa peliä erilaisten ihmisten kanssa. Tomi vastaa puolustuksesta, mikä on kehittänyt kykyä ennakoida tulevia tilanteita. Tällaista ongelmien ennakointia hän pyrkii hyödyntämään myös ohjelmistoprojekteissaan.

Sami Suo-Heikki

Työnkuva: Yrittäjä ja ohjelmistokonsultti Mukaan tiimiin: Perustaja Harrastus: Pyöräily

Sami oli työskennellyt ohjelmistokehityksen parissa jo useita vuosia ennen kuin Identio sai alkunsa. Nykyään hän toimii ohjelmistokonsulttina sekä yrittäjänä kehittäen Identiota jatkuvasti eteenpäin.

Sami on monipuolinen kestävyyslajien harrastaja ja innostaa usein myös työkavereitaan liikunnan pariin. Samilta löytyy sisua myös totisempaan tekemiseen, sillä hänen palkintokaapistaan löytyy muun muassa Ironmanin titteli.

Veera Ahonen

Työnkuva: Art Director, UI/UX Designer Mukaan tiimiin: Joulukuu 2020 Harrastus: Golf

Veerasta tuli heti keskeinen osa markkinointitiimiä ja hän on ehtinyt lyhyessä ajassa tekemään ihmeitä brändin ja visuaalisten sisältöjen parissa. Veera on kiinnostunut UI- ja UX-suunnittelusta ja haluaa auttaa asiakkaitamme kehittämään entistä käyttäjäystävällisempiä palveluja.

Art Directorilta vaaditaan erilaisten ohjelmien ja työkalujen keskellä kärsivällisyyttä ja pitkään pinnaa. Samoja ominaisuuksia pääsee hyödyntämään golfissa, joka on haastava monella osa-alueella. Monipuolisuus onkin sekä töissä että golfkentällä tekijä, joka saa Veeralle aikaan hyvän draivin.

Pyry Pajunpää

Työnkuva: Ohjelmistokonsultti Mukaan tiimiin: Lokakuu 2020 Harrastus: Pizzan valmistus

Pyry toimi aiemmin ohjelmistokehittäjänä pääkaupunkiseudulla, mutta teki syksyllä 2020 paluumuuton Turkuun. Identioon hän toi mukanaan kasapäin kokemusta ohjelmistoprojekteista, näkökulmia rekrytointiin sekä halua kehittää positiivista ilmapiiriä.

"Trial and error." Pyry on etsinyt jo vuosia täydellisen pizzan salaisuutta. Hän pitää tiimimme ajan tasalla onnistumisistaan Slackin #food-kanavalla. Kyseinen kanava ei todellakaan jää kylmäksi, kun sinne virtaa tuoksuja Pyryn keittiöstä.

Erika Bergström

Työnkuva: Copywriter Mukaan tiimiin: Elokuu 2019 Harrastus: Uinti

Erika tuli Identioon mukaan jo melko varhaisessa vaiheessa. Hän toimii markkinointitiimissä Copywriterina ja on kiinnostunut brändäyksestä ja viestinnästä. Erika on yhtä aikaa järjestelmällinen ja tarkka, mutta nauttii myös hetkistä, jolloin luovuus pääsee valloilleen. Hän pyrkii käyttämään tätä yhdistelmää omana vahvuutenaan.

Erika nauttii monipuolisesta ja aktiivisesta arjesta. Hänellä on takanaan 17 vuoden menestyksekäs kilpauintiura. Uinti on opettanut Erikalle sitoutumista, pitkäjänteisyyttä ja kovaa työmoraalia. Hän uskaltaa tarvittaessa uida myös vastavirtaan.

Teemu Kuutti

Työnkuva: Ohjelmistokonsultti Mukaan tiimiin: Kesäkuu 2018 Harrastus: Trikkaus

Teemu oli Idention ensimmäinen työntekijä. Hänen oli helppoa lähteä mukaan nuoreen yritykseen, sillä hän tunsi perustajakaksikon opintojensa kautta. Teemu pyrkii kehittymään ohjelmistokehittäjänä jatkuvasti ja Identiossa hän on oppinut paljon konsultin työstä ja ongelmien pilkkomisesta pienempiin palasiin.

Teemun suonissa virtaa adrenaliini. Hän osasi erilaiset voltit ja temput jo alakouluikäisenä ja on trikkauksen lisäksi kokeillut myös monia muita vauhdikkaita lajeja. Teemulle liikunta edustaa hyvinvointia sekä positiivisuutta, joita hän pyrkii edistämään myös työyhteisössämme.