Näin asiakkaamme ovat onnistuneet ohjelmistoprojekteissa

Työskentelemme monien mielenkiintoisten projektien ja asiakkuuksien parissa. Tähän kirjoitukseen olemme keränneet kootusti asiakkaidemme kanssa tuottamiamme asiakastarinoita. Digitaalisten palvelujen ja tuotteiden kehittämisen lisäksi autamme asiakkaitamme mm. ohjelmistotuotannon toimintatapojen kehittämisessä ja käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelussa.

Identio ohjelmistoprojektit
Idention ja Smartumin yhteistyö alkoi syksyllä 2021. Smartumilla sovellusten ja käyttöliittymien kehitys oli sitä ennen ollut projektiluontoista, jolloin haasteeksi usein muodostuu se, että käyttäjien tarpeet muuttuvat nopeammin kuin kehitysprojektit saadaan valmiiksi. Projektissa rakennettiin osaava ohjelmistotiimi ja työn tuloksena julkaistiin uusi SmartumPlus-palvelu asiakkaiden käyttöön. Se on nykyisin Smartumin päätuote, ja nyt sen jatkokehittäminen on helpompaa ja korjaustarpeet paremmin ennakoitavissa.
Arvokasta ei ole pelkät koodirivit vaan myös se, minkälaisen roolin konsultti ottaa tiimissä. Halusimme sellaisen ihmisen, joka haluaa auttaa tiimiä kasvamaan ja rakentamaan sille identiteetin. Idention konsultti oli tässä isossa roolissa ja siksi jatkoimme yhteistyötä suunniteltua kauemmin.

– Mika Peuralahti, CTO, Smartum

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen alainen Tutkimuksen ja Opetuksen Auria Tietopalvelut perustettiin vuonna 2014 tukemaan biopankkitoimintaa sekä koostamaan tieteellisen tutkimuksen vaatimia aineistoja. Tänä päivänä se haluaa olla edelläkävijä myös digitaalisen kehityksen saralla. Kehitimme yhdessä Tutkimuksen ja Opetuksen Auria Tietopalveluiden kanssa Luotsi-nimisen järjestelmän potilastietojen luovuttamiseen, toiminnanohjaukseen ja asiakashallintaan.
Suomen Uusperheiden Liitto (Supli) tarjoaa uusperheille vertaistukea ja tietoa, jonka kautta se pyrkii parantamaan näiden perheiden hyvinvointia. Suomen Uusperheiden Liiton missiona onkin maailman onnellisimmat uusperheet. Autoimme Suplia kehittämään mobiilisovelluksen, joka osallistaa valmennukseen vanhempien lisäksi myös perheen nuoret ja lapset.
Yhteistyö on soljunut eteenpäin ja välillämme on ollut vahva luottamus. Ratkaisut ovat löytyneet paljon kevyemmin kuin osasin edes odottaa ja tunsin, että olemme ammattimaisissa käsissä. Ilmapiiri on ollut rento ja kommunikaatio helppoa.

– Heidi Karvonen, asiantuntija, Suomen Uusperheiden Liitto ry

Leo Mechelin säätiö ja Valtioneuvoston kanslia aloittivat yhteistyössä hankkeen, jossa Identio sai olla mukana rakentamassa uutta alustaa digitaaliselle arkistolle. Projektin päämääränä oli julkaista erilaisia lähteitä ja dokumentteja, joita säilytetään Kansallisarkiston Leo Mechelin -arkistossa. Tämä tarkoittaa yhteensä kymmeniä tuhansia dokumentteja.

Uudella hakusivulla voi nyt selata Leo Mechelinin kirjoituksia hakusanojen ja suodattimien avulla. Hakusivusta haluttiin nopea, käyttäjäystävällinen sekä helposti nykyiseen sivustoon liitettävä. Hakukoneosuus on ehtinyt jo palvelemaan lukuisia käyttäjiä ja se on osoittautunut käyttäjien keskuudessa kaivatuksi ominaisuudeksi.

Minulle oli tärkeää, että kommunikaatio on helppoa ja yhteyshenkilöt eivät vaihtuisi projektin aikana. Idention kanssa viestiminen projektin aikana sujui vaivattomasti.

– Anna Movall, tutkija ja digitaalisen julkaisemisen asiantuntija, Valtioneuvoston kanslia

Voisimmeko olla avuksi juuri teidän yrityksellenne?

Autamme tulevaisuuteen katsovia yrityksiä hyödyntämään uutta ja kestävää teknologiaa sekä rakentamaan toimivampaa digitaalista tulevaisuutta. Hyödynnämme työssämme modernin ohjelmistokehityksen ketteriä menetelmiä. Meiltä löytyy ohjelmistokehityksen tueksi niin yksittäiset kehittäjät kuin kokonaiset kehitystiimitkin.

Kirjoittaja

Joonas Korgan

Toimitusjohtaja, MYYNTI

Kategoria

Konsultointi

Voimme myös olla sinuun yhteydessä.

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian. 

Painamalla Lähetä hyväksyt tietosuojaselosteemme.


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Scroll to Top