Identio laajentaa Turusta Helsinkiin 16.8.2021 ja avaa uuden toimiston

Tiedote 16.8.2021, julkaisuvapaa heti

Idention uusi toimisto avataan tänään 16.8.2021 Helsinkiin, päärautatieasemaa vastapäätä sijaitsevaan Postitaloon. Toiminta käynnistyy Spacesin tiloissa, mikä mahdollistaa kapasiteetin kasvattamisen matalalla kynnyksellä. Helsingin tiloissa aloittaa elo-syyskuun aikana vähintään kolme ohjelmistoinsinööriä.

Helsinki on turkulaislähtöiselle Identiolle luonteva paikka laajentua. Pääkaupunkiseudulla on paljon kovia ohjelmistoalan osaajia ja kiinnostavia asiakkaita. Voimme näin ollen tarjota työntekijöillemme enemmän uramahdollisuuksia ja nykyisille sekä uusille asiakaillemme entistä parempaa palvelua.

Toimitusjohtaja Joonas Korgan uskoo, että uudesta etätyökulttuurista huolimatta töitä tehdään vielä jatkossakin läsnä asiakkaiden kanssa.

– Suurin osa asiakkaidemme toimipisteistä keskittyy pääkaupunkiseudulle ja haluamme olla mahdollisimman lähellä, jotta voimme tarjota heille parasta mahdollista palvelua. Vaikka koronan aikana etätyö on lisääntynyt, niin uskomme, että myös tulevaisuudessa tulee olemaan ehdoton valtti, että voimme tarvittaessa työskennellä asiakkaidemme toimipisteillä.

Helsinki avaa Identiolle uusia ovia tulevaisuutta ajatellen. Se mahdollistaa laajentumisen kotimaan kaupunkien lisäksi myös rajojen ulkopuolelle.

Helsingin toimiston vastuuhenkilö ja ohjelmistoinsinööri Julius Rajala suhtautuu tulevaisuuteen optimistisesti.

– Emme ole pitäneet ajatuksiamme kasvuun liittyen tähänkään asti kovin salaisina, joten monet varmasti tietävät, että globaalit markkinat ovat kohteemme. Helsinki antaa meille helpon ympäristön hioa toimintaamme yhä sopivammaksi kansainvälisille pelikentille.

Idention uudet toimitilat sijaitsevat osoitteessa

Identio Oy
c/o Spaces Mannerheiminaukio
1 A 00100 Helsinki

Lisätiedot

Julius Rajala
+358 50 491 9330


Identio Oy on turkulaislähtöinen ohjelmistokonsultointiin erikoistunut yritys, joka on kasvanut kolmessa vuodessa muutaman hengen kaveriporukasta 19 hengen asiantuntijaorganisaatioksi. Kehitämme asiakkaidemme kanssa heidän digitaalisia palvelujaan ja autamme heitä saavuttamaan sitä kautta merkittävää liiketoiminnallista hyötyä. Idention viime tilikauden liikevaihto oli 905 000 ja tulos 265 000 euroa. Kasvu on jatkunut ja vuoden 2021 aikana liikevaihto kohoaa huomattavasti yli 1,5 miljoonan euron.

Kirjoittaja

Identio

Kategoria


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Scroll to Top