Hei ohjelmistokehittäjä, mieti mikä sinulle on tärkeää

Idention ohjelmistokehittäjä Konsta Sinisalo

Nimi: Konsta Sinisalo
Työnkuva: Ohjelmistokehittäjä

Mitä kaikki eivät tiedä sinusta?

Olen yllättävän itsetietoinen, eikä se välttämättä näy aina ulospäin. Annan tarkoituksella ihmisille sellaisen kuvan itsestäni, että olen huomattavan rento – ja se on kyllä ihan totta. Sanoisin, että olen keskinkertainen koodari, mutta todella hyvä konsultti. Olen itsevarma ja mielestäni hyvä kommunikoimaan. Se on arvokasta ja siksi olen mielestäni myös hyvä projektiluontoisissa töissä.

Otan asiat usein rennomman kautta. Koen, että silloin ihmisten kanssa puhuminen on helpompaa. Rentoudestani ei aina välttämättä välity se, että otan asiat vakavasti.

Mikä oli ratkaisevaa siinä, että päätit lähteä mukaan Identioon?

Kun olin vielä edellisessä työpaikassani, sain viestiä Juliukselta, joka oli kiinnostunut saamaan minut töihin Identiolle. Kävin hänen kanssaan lounaalla ja meillä oli hyvä keskustelu. Kyselimme toisiltamme puolin ja toisin siitä, mitä Identio voisi tarjota ja mitä minä haluaisin yritykseltä. Minulla oli lämpimiä tunteita sen hetkistä työpaikkaani kohtaan, joten päätös ei ollut helppo.

Olin pian tilanteessa, jossa minulla oli pöydälläni kaksi työtarjousta. Toinen oli digimarkkinointia tekevä yritys ja toinen oli Identio. Toinen yritys tarjosi enemmän palkkaa ja Tech Leadin roolia, mutta haluan toistaiseksi olla yrityksessä, jossa voin oppia muilta jotain. Lisäksi Identio tarjosi mahdollisuuden työskennellä mielekkäämpien teknologioiden kanssa. Näin, että pitkällä aikavälillä tämä tulisi olemaan parempi valinta.

Päätökseeni vaikuttivat toimenkuva, kehitys- ja uramahdollisuudet, ihmiset sekä mielikuva yrityskulttuurista.

– Konsta Sinisalo

Mikä ajaa sinua eteenpäin työssäsi?

Sen jälkeen kun olen aloittanut IT-alalla, en ole koskaan kuvitellut tekeväni mitään muuta. Vaikka epäilen välillä itseäni, tiedostan loppupeleissä olevani aika hyvä omassa työssäni. Vaikka en olisi paras missään tietyssä osa-alueessa, niin kokonaisuutena tiedän olevani sellainen konsultti, josta asiakkaat haluavat maksaa.

Nautin työstäni niin kauan, kun koen saavani siitä muutakin kuin pelkkää rahaa. Minulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä täällä sekä paras mahdollisuus elämässäni olla rakentamassa yritystä. Koen niin vahvemmin kuin koskaan aiemmin. Myös uramahdollisuudet yrityksen sisällä ovat hyvät.

Mitä haluaisit sanoa tuleville työkavereillesi?

He, jotka tuntevat minut, tietävät millainen ihminen olen ja ja minkälaista ympäristöä arvostan. Identio on juuri sellainen. Heille, jotka eivät tunne minua niin hyvin, haluaisin sanoa suoraan: jos arvostat vain sitä, paljonko saat rahaa, en ehkä valitsisi Identiota.

Identio on jatkuvasti vakavaraisempi, palkkoja nostetaan ja kysyntää on koko ajan enemmän. Olen ollut aiemmin hyvin samanlaisessa yrityksessä kuin Identio, mutta täällä on enemmän osaamista. Teemme koko ajan töitä sen eteen, että osaaminen kehittyy ja että yritys kehittyy vastaamaan ihmisten näkemyksiä. Olen nähnyt yritysten kipuilevan kompromissien edessä, mutta samanlaista en ole huomannut Identiolla. On todella harvinaista, ettei tunne joutuvansa tekemään kompromisseja, vaikka kaikilla on vapaus tehdä asioita omalla tavallaan.


Oletko kiinnostunut Identiosta työpaikkana? Katso avoimet työpaikat.

Kirjoittaja

Erika Bergström

Copywriter

Kategoria


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Scroll to Top