Kumppanina digitaalisessa muutoksessa – näin olemme auttaneet asiakkaitamme

Työskentelemme monien mielenkiintoisten projektien ja asiakkuuksien parissa. Tähän kirjoitukseen olemme keränneet kootusti asiakkaidemme kanssa tuottamiamme asiakastarinoita. Digitaalisten palvelujen ja tuotteiden kehittämisen lisäksi autamme asiakkaitamme mm. ohjelmistotuotannon toimintatapojen kehittämisessä ja käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelussa.

Maailma muuttuu ja joskus jopa omaa olemassaoloaan on kyseenalaistettava. Näin kävi Lyytille, kun maailmanlaajuinen pandemia uhkasi koko liiketoimintaa. Voittajina selviävät kuitenkin Lyytin kaltaiset toimijat, jotka ovat valmiita ottamaan digitaalista palvelua sarvista ja huomioimaan aidosti asiakkaidensa tarpeet. Autoimme Lyytiä uudistamaan heidän tapahtumien hallinnan tuotteensa moderneja teknologioita hyödyntäen. Tuotteesta kehitettiin sen myötä myös entistä skaalautuvampi ja monipuolisempi.

Minulla oli pöydälläni noin 40 CV:tä ja haastattelin ainakin 15 ulkopuolista konsulttia. Mukana oli monta isoa konsulttitaloa. Yllätyin itsekin, että kovatasoisin tekijä löytyi melkein naapurista, Identiolta.

– Lauri Lehtonen, CTO, Lyyti​

Idention ja Kuntokaupan yhteistyö alkoi keväällä 2021. Olemme saaneet olla mukana Kuntokaupan verkkokaupan kehityksessä. Haastattelimme Kuntokaupan perustajaa ja toimitusjohtajaa Matias Kukkosta, joka on pyörittänyt yritystä jo vuodesta 2007.

EmCe on ylpeästi kotimainen talous- ja palkkahallinnon sekä toiminnanohjauksen ohjelmistoja tarjoava yritys, jonka ohjelmistot palvelevat yli 10 000 käyttäjää päivässä. Olemme auttaneet EmCeä ohjelmistosuunnittelussa ja -kehityksessä tuomalla EmCe 365-palveluun yhtenäisyyttä, tyyliä ja käytettävyyttä.

Olemme olleet tyytyväisiä hyvään ja tarkkaan jälkeen, joka on UI-kehittäjälle tärkeä ominaisuus. Yhteistyö on ollut kaikin puolin sujuvaa ja toivomme sen jatkuvan myös tulevaisuudessa.

– Anna Kallas, tuotepäällikkö, EmCe

Twoday on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen asiakaskuntana ovat pääosin suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori ja erityisosaamiseen kuuluvat mm. palvelumuotoilu, räätälöidyt IT-ratkaisut, digitaaliset palvelut ja tiedolla johtaminen.

Idention nuoret yrittäjät tarttuvat mahdollisuuksiin ihailtavalla tarmolla. Konsultointityöt he ovat hoitaneet sitoutuneesti sekä hienolla asenteella, ja heidän kanssaan on kaikin puolin ilo tehdä yhteistyötä.

– Karo Koskinen, Deputy Managing Director, twoday

Voisimmeko olla avuksi juuri teidän yrityksellenne?

Autamme tulevaisuuteen katsovia yrityksiä hyödyntämään uutta ja kestävää teknologiaa sekä rakentamaan toimivampaa digitaalista tulevaisuutta. Hyödynnämme työssämme modernin ohjelmistokehityksen ketteriä menetelmiä. Meiltä löytyy ohjelmistokehityksen tueksi niin yksittäiset kehittäjät kuin kokonaiset kehitystiimitkin.

Kirjoittaja

Joonas Korgan

Toimitusjohtaja, MYYNTI

Kategoria

Konsultointi

Voimme myös olla sinuun yhteydessä.

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian. 

Painamalla Lähetä hyväksyt tietosuojaselosteemme.


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Scroll to Top