Näin sinusta pidetään huolta Identiolla – 9+1 työsuhde-etua

Identiolla on aina haluttu asettaa työntekijöiden hyvinvointi ja jaksaminen etusijalle. Tärkeimpien terveyteen ja turvallisuuteen liittyvien palvelujen ja etujen lisäksi käyttöömme on valikoitunut työsuhde-etuja, joille on selkeästi ollut juuri meidän tiimissämme kysyntää.

Listasimme tähän julkaisuun tällä hetkellä käytössä olevat työsuhde-etumme.

1

Joustava saldo verotuettuihin etuihin 400€/vuosi

Käytössämme on Edenred Mychoice, jossa työnantajan tarjoaman summan voi jakaa haluamallaan tavalla hierontaedun, työmatkaedun, hammashoitoedun sekä liikunta- ja kulttuuriedun välillä. Joustavuus mahdollistaa yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden huomioimisen entistä paremmin.

2

Lounasetu 10,2€/työpäivä

Lounasetu ladataan myös Edenredin kortille kuukausittain. Vaikka lounasetu on yksi ”tavallisimmista” eduista, sen merkitys on tärkeä. Lounas on sosiaalinen tapahtuma ja tärkeä hetki vaihtaa kuulumisia työkavereiden kesken. Koronapandemian aikana siirryimme käytäntöön, jossa lounasedun voi vaihtoehtoisesti ottaa myös rahana. Tämä päätös perustui siihen, että monet meistä kokkailevat itse ateriansa etätyöpäivinä.

3

Vapaasti valittavat laitteet ja lisenssit

Emme tingi työvälineistä ja työn mielekkyydestä. Jokainen identiolainen saa valinta jo ennen työsuhteen alkua itselleen sopivimmat laitteet läppäristä ja puhelimesta vastamelukuulokkeisiin. Lisäksi Identio tarjoaa työssä tarvittavien ohjelmistojen lisenssit sekä työntekijöiden puhelinliittymät.

4

Laaja työterveys ja kattavat vakuutukset

Työterveyspalvelumme sijaitsevat tällä hetkellä Mehiläisessä, jonka digiklinikka mahdollistaa yhteydenoton hyvin matalla kynnyksellä. Mehiläinen huolehtii identiolaisista kokonaisvaltaisesti ja auttaa tarvittaessa sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin haasteissa.

Työterveyden lisäksi jokainen identiolainen on vakuutettu Extra Terveysturva -vakuutuksella sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

5

Polkupyöräetu

Polkupyöräetu on työnantajalle vaivaton ja työntekijälle edullinen tapa hankkia itselleen polkupyörä niin työmatka- kuin vapaa-ajankin käyttöön. Identiolla se on ollut suosittu etu, koska se mahdollistaa hieman kalliimmankin pyörän ostamisen matalalla kynnyksellä.

Identiolaiset ovat innostuneet pyöräilemään yhdessä myös vapaa-ajalla, joten pyörille on ollut aitoa kysyntää. Kun arkiliikunta lisääntyy ja hyvinvointi kasvaa, kaikki voittavat.

6

Liukuvat työajat ja etätyömahdollisuus

Meillä jokainen voi päättää oman työnsä vaatimusten puitteissa omista työajoistaan. Asiakasprojekteissa aikatauluista sovitaan tietysti yhdessä asiakkaan kanssa, mutta muutoin työnsä voi hoitaa parhaaksi katsomaansa aikaan joko toimistolla, asiakkaan tiloissa tai etänä.

7

Tiimi-illat

Järjestämme säännöllisesti illanviettoja, joihin kuuluu hyvä ruoka, erilaiset aktiviteetit ja mukava yhdessäolo. Tiimi-iltojen merkitys kasvaa entisestään etätyön lisääntyessä. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee kuuluvansa porukkaan ja tällaiset tapahtumat ovat erinomainen tapa panostaa yhteisöllisyyteen.

8

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen työajalla

Yksi työntekijöidemme eniten arvostamista asioista on mahdollisuus ammatilliseen kehitykseen työpäivien aikana. Olemme investoineet aikaa uusien asioiden opiskeluun ja sen avulla voimme varmistaa, että identiolaiset kokevat kehittyvänsä työssään. Myös asiakkaamme saavat sitä kautta entistä osaavampia konsultteja.

9

Virvokkeet ja välipalat

Pidämme yhdessä huolta siitä, että toimistojemme jääkaapeista ja coolereista löytyy virvokkeita työpäivien ajaksi. Lisäksi keittiöstä voi silloin tällöin leijailla herkullisia tuoksuja, kun tarjolla on pientä naposteltavaa, yhteistä aamupalaa tai vaikkapa herkullisia korvapuusteja.

10

Puuttuuko listasta etu, joka saisi sinut viihtymään ja voimaan paremmin?

Sen paikka voisi olla tässä. Identiolla etsitään aina parhaita ratkaisuja tiimin viihtyvyyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Siksi kaikkiin uusiin ajatuksiin ja tuoreisiin ideoihin suhtaudutaan avoimin mielin.


Ohjelmistokehittäjä! Tule osaksi tiimiämme. Katso avoimet työpaikat.

Kirjoittaja

Erika Bergström

Copywriter

Kategoria

Etumme tiivistettynä


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Scroll to Top