EmCe Solution Partner Oy

Tyyliä ja käytettävyyttä taloushallinnon helpottamiseksi

EmCe on ylpeästi kotimainen talous- ja palkkahallinnon sekä toiminnanohjauksen ohjelmistoja tarjoava yritys, jonka ohjelmistot palvelevat yli 10 000 käyttäjää päivässä. Olemme auttaneet EmCeä ohjelmistosuunnittelussa ja -kehityksessä tuomalla EmCe 365 -palveluun yhtenäisyyttä, tyyliä ja käytettävyyttä.

Työnkuvamme

Frontend-kehitys
Ohjelmistosuunnittelu
Ketterä ohjelmistokehitys

Yhdessä lähemmäs ihmistä

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava kotimainen yritys, joka on osa Administer-konsernia. EmCen missiona on luoda asiakkailleen arjen helppoutta sähköisillä talous- ja palkkahallinnon sekä toiminnanohjausratkaisuilla. Yritys tarjoaa asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. Uudistuminen ja asiakaslähtöisyys tuovat EmCe 365 –palvelun entistä lähemmäs käyttäjäänsä tarjoten helppokäyttöisyyttä tyylikkäässä paketissa. EmCe 365 toimii sekä verkossa että mobiilissa kaikilla laitteilla ja tarjoaa helppoutta talouden seurantaan.


Yhteistyömme alkoi keväällä 2021, kun EmCe kaipasi lisäkäsiä jo käynnissä olleeseen suureen tuotekehityshankkeeseensa. Ohjelmistokonsulttimme on ollut apuna tuotteen suunnittelussa ja teknisessä toteutuksessa.

Olemme olleet tyytyväisiä hyvään ja tarkkaan jälkeen, joka on UI-kehittäjälle tärkeä ominaisuus. Yhteistyö on ollut kaikin puolin sujuvaa ja toivomme sen jatkuvan myös tulevaisuudessa.

– Anna Kallas, tuotepäällikkö, EmCe

Pitkäjänteistä yhteistyötä suunnittelijoiden ja kehittäjien välillä

EmCe 365 on vastalause papereille ja tylsille manuaalisille rutiineille. Selainpohjainen ohjelmisto mahdollistaa ketterän taloushallinnon käyttökokemuksen, kun tehtävänä on luoda ja lähettää myyntilaskuja, käsitellä ostolaskuja sekä seurata liiketoiminnan kehitystä.

Konsulttimme työnkuva on pitänyt sisällään tuotteen suunnittelua ja teknistä toteutusta keskittyen pääosin käyttöliittymäsuunnitteluun ja frontend-kehitykseen. Projektin kehitystiimiin on kuulunut noin seitsemän henkeä. Tiimissä on osaamista itse tuotteesta ja yrityksen liiketoiminnasta, frontend- ja backend-kehityksestä, DevOpsista, mobiilikehityksestä sekä testaamisesta. Käyttöliittymän kehityksessä on hyödynnetty moderneja teknologioita ja ketteriä menetelmiä.

Olen viihtynyt osana EmCen tiimiä ja minulle on annettu vastuuta ja luottamusta. Tiivis yhteistyö designerin kanssa on toiminut hyvin. Koen, että tällaisessa ilmapiirissä on hyvä tehdä töitä ja olen saanut myös kehittyä ammatillisesti.

– Tomi Kiiski, ohjelmistokehittäjä, Identio

Yhteenveto

  • Frontend-kehitys selainpohjaiselle ohjelmistolle
  • Ohjelmiston ostolaskuosion kehittäminen
  • Tekninen toteutus, ulkoasun yhtenäistäminen sekä uusien ominaisuuksien suunnittelu osana kehitystiimiä
  • Ohjelmiston päivittäminen vastaamaan entistä paremmin nykykäyttäjän tarpeita ja vaatimuksia
Mielessä yhteistyö?
Jätä yhteystietosi, niin katsotaan miten voisimme olla teille parhaiten avuksi.
Painamalla Lähetä hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Scroll to Top