Unwasted, Mobile Rockstar Oy

Edullisempaa ruokaa hävikkiä vähentämällä

Suomessa käyttökelpoisesta ruoasta päätyy jätteeksi 10-15%, joka vastaa noin 400 miljoonaa kiloa vuodessa. Unwasted on maksuton mobiilisovellus, joka on kehitetty pienentämään ruokahävikkiä. Mobile Rockstar Oy lähestyi Identiota luodakseen nykyaikaisen sovelluksen iOS- ja Android-alustoille.

Työnkuvamme

Modernia teknologiaa ja vaivatonta yhteistyötä

Unwastedin kaltaisen sovelluksen kehittäminen React Nativen avulla oli järkevää, sillä se taipuu sekä iOS- että Android-alustoille. Backend-teknologioiksi valikoituivat Node.js, Express ja AWS, sillä tiimistämme löytyy niistä vahvaa osaamista. Lisäksi hallintapaneeli luotiin Polymerin ja Vaadin Componentsin avulla, koska ne tarjoavat hyvät komponentit sisäisen hallintapaneelin luomiseksi nopeasti – asiakkaan tarpeisiin vastaten.

Teimme sovelluskehitystä kahden viikon mittaisissa sprinteissä, joiden päätteeksi kävimme läpi tapahtunutta kehitystä. Pääperiaatteenamme oli, että sovelluksesta olisi jokaisen sprintin päätteeksi valmiina julkaisukelpoinen versio.

Asiakaslähtöisyys ja aktiivinen kommunikaatio olivat tärkeässä roolissa heti projektin alusta alkaen. Sovellus valmistui ajallaan sekä sovitussa budjetissa. Olemme kehittäneet sovellusta myös julkaisun jälkeen tuoden siihen uusia ominaisuuksia, kuten push-notifikaatiot.

Teknologiat

React Native
Node.js
Express
AWS
Polymer
Vaadin Components

Käyttäjäystävällisyyttä siistissä paketissa

Unwasted-sovelluksessa on pilvipohjainen taustajärjestelmä, johon yhteistyökumppanit pystyvät syöttämään tietoja myynnissä olevista tuotteistaan. Käyttäjä saa halutessaan ilmoituksen tuotteista, jotka ovat suoraan ostettavissa sovelluksen kautta ja noudettavissa kaupasta heti ostotapahtuman jälkeen.

Toiminta oli asiakaslähtöistä ja joustavaa.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme.

Myynti

Joonas Korgan

+358 40 568 4617

Turku

Eerikinkatu 6B,
20100 Turku

Helsinki

c/o Spaces
Mannerheiminaukio 1A,
00100 Helsinki


+358 40 568 4617

© Identio Oy 2021 | Tietosuojaseloste