Identioon 7 uutta osakasta – jopa 15 työntekijää mukana osakeannissa

Identio on tekijöidensä omistama yritys ja kevään osakeanti toi yritykseen taas seitsemän uutta osakasta. Tällä hetkellä se tarkoittaa sitä, että yli 80 prosenttia idention henkilöstöstä omistaa osan yrityksestä.

Järjestämme säännöllisesti työntekijöille suunnattuja osakeanteja, joiden myötä jokaisella Idention vakituisella työntekijällä on mahdollisuus ostaa Idention osakkeita. Haluamme pitää omistajuuden täysin yrityksen henkilöstöllä, minkä vuoksi emme ole ottaneet vastaan ulkopuolisia sijoituksia.

Olemme iloisia siitä, että työntekijöidemme luottamus yrityksemme toimintaa ja yhteistä menestystä kohtaan näkyi tämän kevään osakeannissa vahvasti. Yhteensä 15 työntekijää sijoitti Identioon ja heistä seitsemän on kokonaan uusia osakkaita. Omistajuus sitouttaa hyviä työntekijöitä yritykseen entistä enemmän ja antaa mahdollisuuden rakentaa jotain omaa. Se myös palkitsee taloudellisesti yhteisestä menestyksestä. Uusien sijoittajien myötä omistajuus yrityksessä jakautuu nyt entistä laajemmin.

Idention toimitusjohtaja ja toinen perustaja Joonas Korgan on otettu työntekijöiden osoittamasta luottamuksesta. Hän korostaa hyvän ja motivoituneen tiimin merkitystä.

– Olen iloinen, että yli puolet työntekijöistämme halusi sijoittaa yritykseemme. Haluamme aina tehdä työmme hyvin ja sitoutuneesti ja uudet osakkuudet viestivät luottamuksesta tulevaisuutta kohtaan. Teemme jatkuvasti töitä, jotta voimme kasvaa ja kehittyä sekä tarjota asiakkaillemme entistäkin parempaa palvelua. Olen kiitollinen, että nämä ihmiset haluavat olla osa tiimiämme ja tehdä töitä sitoutuneella otteella.

Identio onnittelee uusia osakkaita!


Lue lisää siitä, miksi Identio on tekijöidensä omistama yritys.

Kirjoittaja

Identio

Kategoria

Tiedotteet


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Scroll to Top