Ohjelmistokehittäjä.

Turku
Ohjelmistotuotanto
Kokoaikainen

Tarjoamme

Kilpailukykyisen palkan
Mentorointia ja hyvän tiimin
Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
Lounasedun
Virvokkeita ja välipaloja
Työvälineet
Työterveyspalvelut
Sähköpöydän
Tarvittavat lisenssit
Liikuntaedut (virikekortti)
Säännölliset tiimi-illat
Infrapunasauna toimistossa

Identio etsii ohjelmistokehittäjää osaksi ammattitaitoista tiimiämme.

Identio on kokonaisvaltaisiin toteutuksiin sekä konsultointiin erikoistunut teknologiayritys. Yritys kasvaa kovaa vauhtia ja tavoitteenamme on rakentaa Suomen kovin teknologiayritys. Haemme uusia ohjelmistokehittäjiä osaksi ammattitaitoistamme tiimiämme ja tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden lähteä mukaan tähän nuoreen ja hyvähenkiseen yritykseen. Tavoitteenamme on mahdollistaa sinulle työskentely mielenkiintoisten ja merkityksellisten projektien parissa, läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Työtehtävät

Pääset kehittämään asiakkaidemme digitaalisia palveluita ja olemaan ratkaisevassa asemassa ennen kaikkea asiakkaan, mutta myös oman menestymisesi kannalta. Työtä pääset tekemään pääosin toimistoltamme Turun keskustassa, mutta odotamme myös satunnaisen säännöllistä matkustamista asiakkaan tiloihin.

Pääteknologiamme ovat JavaScript (puhdasta tai kaikilla mausteilla), Node.js, Java, Spring Boot, AWS, React Native, Swift ja PostgreSQL. Minkään yksittäisen teknologian nimeen emme vanno, vaikkakin ohjelmistokehittäjämme muistavat ulkoa npx create-react-app my-app komennon. Esimerkkejä meidän toteuttamista projekteista pääset katsomaan Referenssit sivulta.

Mitä odotamme?

  • 2+ vuoden kokemusta alalta.
  • Kokemusta front- ja backendistä (toinen voi olla vahvempi).
  • Hyviä kommunikaatiokykyjä.
  • Kanban / Scrum on sinulle tuttu tapa työskennellä.
  • Halukkuutta ja kykyä työskennellä tiimissä.
  • Suomen ja englannin kielen osaamista.

Miksi Identio?

Olemme keränneet hyvän porukan ympärillemme jolloin et ole koskaan yksin, vaan sinulla on koko tiimi tukenasi. Tämän lisäksi kehitämme jatkuvasti itseämme, jotta sinulla olisi parempi olla. Olipa kyse sitten työtehtävistä, kulttuuristamme, tarjoamistamme työsuhde-eduista tai toimistomme taukopeleistä, etsimme aina uusia keinoja tarjota parhaat edellytykset, jotta sinä voit menestyä.

Hae

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]

Hae paikkaa

Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Juliukseen.