Ohjelmistokehittäjä.

Helsinki
Ohjelmistotuotanto
Kokoaikainen

Tarjoamme

Kilpailukykyisen palkan

Mentorointia ja hyvän tiimin

Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

Lounasedun

Virvokkeita ja välipaloja

Työvälineet

Työterveyspalvelut

Sähköpöydän

Tarvittavat lisenssit

Liikuntaedut (virikekortti)

Säännölliset tiimi-illat

Infrapunasauna toimistossa

Etsimme kokenutta ohjelmistokehittäjää osaksi ammattitaitoista tiimiämme.

Identio on kokonaisvaltaisiin toteutuksiin sekä konsultointiin erikoistunut teknologiayritys. Yrityksemme kasvaa kovaa vauhtia ja tavoitteenamme on rakentaa Suomen kovin teknologiayritys. Haemme uusia ohjelmistokehittäjiä osaksi ammattitaitoistamme tiimiämme ja tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden lähteä mukaan tähän nuoreen ja hyvähenkiseen yritykseen. Tavoitteenamme on mahdollistaa sinulle työskentely mielenkiintoisten ja merkityksellisten projektien parissa, läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Työtehtävät

Pääset kehittämään asiakkaidemme digitaalisia palveluita ja olemaan ratkaisevassa asemassa ennen kaikkea asiakkaan, mutta myös oman menestymisesi kannalta. Työtä pääset tekemään normaalioloissa pääosin toimistoltamme jossain Helsingissä tai etänä, mutta Identiolaiset myös tarvittaessa työskentelevät silloin tällöin asiakkaan tiloissa.

Emme vanno minkään yksittäisen teknologian nimeen, mutta projekteissamme tuttuja teknologioita ovat esimerkiksi TypeScript, Node.js, Java, Spring Boot, AWS, React Native, Terraform ja PostgreSQL. Kiveen ei tätäkään listaa ole kirjoitettu ja haluamme kehittää tarjoomaamme työntekijöidemme osaamista ja kiinnostusta vastaavaksi.

Esimerkkejä projekteistamme pääset katsomaan Referenssit sivulta.

Mitä odotamme?

  • 3+ vuoden kokemusta ohjelmistokehityksestä.
  • Erikoisosaamista frontendistä, backendistä tai mobiilikehityksestä.
  • Ymmärrystä modernista ohjelmistoarkkitehtuurista.
  • Oppimismentaliteettia.
  • Hyviä kommunikaatiokykyjä.
  • Agile-menetelmät ovat sinulle tuttuja.
  • Olet vahva tiimipelaaja.
  • Suomen ja englannin kielen osaamista.
  • Halukkuutta kehittää Idention paikallistoimintaa ja yhteisöä.

Miksi Identio?

Olemme keränneet hyvän porukan ympärillemme, sinulla on koko tiimi tukenasi. Kehitämme jatkuvasti niin kulttuuriamme kuin itseämme ja haluamme tarjota myös sinulle saman mahdollisuuden. Olipa kyse sitten työtehtävistä, kulttuuristamme, tarjoamistamme työsuhde-eduista tai toimistomme taukopeleistä, etsimme aina uusia keinoja tarjota parhaat edellytykset, jotta sinä voit menestyä.

Parhaat työsuhde-etumme ovat mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä innostava työilmapiirimme. Identio on ihmistensä näköinen ja yksi sinun tehtävistäsi on auttaa meitä rakentamaan Suomen paras työpaikka.

Mukaan tiimiin?

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä

Juliukseen.

Julius Rajala

Ohjelmistokehittäjä, Helsinki
+358 50 491 9330