Haluatko osaksi ammattitaitoista ja omistautunutta tiimiämme?

Identio on konsultointiin ja kokonaisvaltaisiin toteutuksiin erikoistunut teknologiayritys. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään modernia teknologiaa ja rakentamaan toimivampaa digitaalista tulevaisuutta.

Työmme keskiössä ovat mm. luottamus ja läpinäkyvyys ja nämä arvot näkyvät asiakastyön lisäksi myös sisäisessä kulttuurissamme. Etsimme jatkuvasti osaajia mukaan viemään yritystämme kohti kunnianhimoisia tavoitteita. Jos sinun ammattitaidostasi on apua meille, haluamme sinut ehdottomasti mukaan!

Työsi meillä

Jos osaamisesi on ohjelmoinnin puolella, etsimme aina sinua parhaiten palvelevan projektin. Jos intohimosi on markkinointi, pääset heti käsiksi brändiin ja digimarkkinointiin. Jos emme vielä hallitse osa-aluetta, joka on sinun alaasi, kerro osaamisestasi meille.

Identiolla saat keskittyä työhön, jossa koet olevasi parhaimmillasi. Meille on tärkeää, että sinä haluat kehittää ammatillista osaamistasi. Siksi tehtävänämme on luoda ympäristö, jossa sinun on helppo onnistua.

Jos haluat osaksi tiimiämme, lähetä avoin hakemus. Liitä mukaan GitHub-linkkisi tai portfoliosi. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin.

Mitä odotamme sinulta?

Mitä tarjoamme sinulle?

Oman osaamisen kehittäminen työajalla

On tärkeää, että identiolaiset voivat kokea kehittyvänsä työssään. Sen kautta voimme tarjota myös asiakkaillemme entistä vahvempaa osaamista.

Mahdollisuus omistajuuteen

Menestys saavutetaan yhdessä tekemällä. Siksi haluamme tarjota jokaiselle identiolaiselle mahdollisuuden rakentaa jotain omaa ja tulla mukaan osakkaaksi.

Mahdollisuus vaikuttaa yrityksen kehitykseen

Identio ja yrityskulttuurimme ovat työntekijöidemme näköisiä. Tiimissämme jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miltä yritys näyttää tulevaisuudessa.

Laadukas vapaa-aika

Vapaa-ajan on tarjottava työlle vastapainoa. Tätä ajatusta tukevat mm. liikunta- ja kulttuurietumme, polkupyöräetu sekä erilaiset yrityksen kustantamat aktiviteetit.

Haluamme kuulla sinusta
Onko sinulla osaamista, josta haluat kertoa lisää? Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.
Painamalla Lähetä hyväksyt tietosuojaselosteemme.