Unwasted, Mobile Rockstar Oy

Edullisempaa ruokaa hävikkiä vähentämällä

Unwasted on maksuton mobiilisovellus, joka on kehitetty pienentämään ruokahävikkiä. Mobile Rockstar Oy lähestyi Identiota luodakseen nykyaikaisen sovelluksen iOS- ja Android-alustoille.

Sovellus Android- ja iOS-alustoille

Pilvipohjainen taustajärjestelmä

Hallintapaneeli

Stripe-maksuintegraatio

Push-notifikaatiot

Käyttäjähallinta

Modernia teknologiaa ja vaivatonta yhteistyötä

React Native

Node.js

Express

AWS

Polymer

Vaadin Components

Unwastedin kaltaisen sovelluksen kehittäminen React Nativen avulla oli järkevää, sillä se taipuu sekä iOS- että Android-alustoille. Backend-teknologioiksi valikoituivat Node.js, Express ja AWS, sillä tiimistämme löytyy niistä vahvaa osaamista. Lisäksi hallintapaneeli luotiin Polymerin ja Vaadin Componentsin avulla, koska ne tarjoavat hyvät komponentit sisäisen hallintapaneelin luomiseksi nopeasti – asiakkaan tarpeisiin vastaten.

Teimme sovelluskehitystä kahden viikon mittaisissa sprinteissä, joiden päätteeksi kävimme läpi tapahtunutta kehitystä. Pääperiaatteenamme oli, että sovelluksesta olisi jokaisen sprintin päätteeksi valmiina julkaisukelpoinen versio.

Asiakaslähtöisyys ja aktiivinen kommunikaatio olivat tärkeässä roolissa heti projektin alusta alkaen. Sovellus valmistui ajallaan sekä sovitussa budjetissa. Olemme kehittäneet sovellusta myös julkaisun jälkeen tuoden siihen uusia ominaisuuksia, kuten push-notifikaatiot.

Käyttäjäystävällisyyttä siistissä paketissa

Unwasted-sovelluksessa on pilvipohjainen taustajärjestelmä, johon yhteistyökumppanit pystyvät syöttämään tietoja myynnissä olevista tuotteistaan. Käyttäjä saa halutessaan ilmoituksen tuotteista, jotka ovat suoraan ostettavissa sovelluksen kautta ja noudettavissa kaupasta heti ostotapahtuman jälkeen.

Unwasted

Toiminta oli asiakaslähtöistä ja joustavaa.

Tilasimme ruokahävikkisovelluksemme Unwastedin toteutuksen Identiolta. Olen ollut softa-asioiden kanssa tekemisissä yli 15 vuotta ja projekti ylitti odotukset kaikilla mittareilla. Tarjouspyyntöön vastattiin salamannopeasti vielä viikonlopun aikana ja projekti saatiin käyntiin nopeasti. Asiakasyhteydenpito projektin aikana oli esimerkillistä ja projekti saatiin maaliin siinä budjetissa, mikä oli sovittu.

Nyt kun ensimmäinen versio on ladattavissa, olen ollut hämmästynyt bugien lähes olemattomasta määrästä, kun tavallisesti olen tottunut siihen, että bugeja tulee huomattavasti enemmän. Projektin aikana Identiolla järjestettiin scrum-tyylisesti säännölliset tapaamiset ja ne olivat erittäin miellyttäviä. Toiminta oli asiakaslähtöistä ja joustavaa. Iso suositus siis Identiolle.

Juuso Anteroinen, Mobile Rockstar Oy

Osta ruokaa edullisesti ja vähennä ruokahävikkiä Unwasted™ -sovelluksella.

Säästä sinäkin ruokakuluissa ja ole mukana pienentämässä ympäristöä rasittavaa ruokahävikkiä.

Download on the Apple StoreGet it on Google Play

Tarvitsetko apua oman projektisi aloittamiseen?