Asiakkaidemme onnistuminen on meille tärkeää.

Ilman asiakkaitamme emme olisi näin pitkällä.


Asiakastarinat

Työstämme sanottua

Idention tiimi on täydentänyt omaamme senioriosaamisellaan auttaen samalla oman tiimimme nuorempia nousemaan samalle tasolle. Huippuammattilaisia, jotka lisäksi venyvät tarpeen vaatiessa pikku taikatemppuihin. Ne ovat pakollisia nopeasti liikkuvassa sekä muuttuvassa bisneksessä. Kuus kautta viis. Suosittelen!

Fredrik Rönnlund, COO

Identio on auttanut Vaadinta käyttöliittymäteknologioiden tuotekehityksessä. Tiimin joustavuus ja web-teknologioiden osaaminen on tehnyt yhteistyöstä erityisen joustavaa.

Joonas Lehtinen, CEO

Identiosta oli suuri apu web-käyttöliittymien kehityksessä. Vaikka projektit ja toimeksiannot muuttuivat, määritetyt tarpeet pystyttiin toteuttamaan hyvällä osaamisella ja tilanteiden omaksumisella. Yhteistyö oli sujuvaa ja lopputulokset ammattimaisia. Kiholaiset suosittelee!

Ville Nuutinen, Team Lead

Yhteistyöni Idention kanssa on ollut hyvin mutkatonta. Sosiaalisen median välineiden sekä julkaisujärjestelmien tuntemus on ollut loistavaa ja Identio on pystynyt vastaamaan tarpeisiini todella nopeasti ja laadukkaasti sekä pitänyt sovitun hintatason ilman yllätyksiä. Suosittelen ja itse olen sitoutunut myös jatkossa yhteistyöhön.

Mika Ventovuori, Director

Tilasimme ruokahävikkisovelluksemme Unwastedin POC-version Identiolta. Olen ollut softa-asioiden kanssa tekemisissä yli 15 vuotta ja projekti ylitti odotukset kaikilla mittareilla. Tarjouspyyntöön vastattiin salamannopeasti vielä viikonlopun aikana ja projekti saatiin käyntiin nopeasti. Asiakasyhteydenpito projektin aikana oli esimerkillistä ja projekti saatiin maaliin siinä budjetissa, mikä oli sovittu. Nyt kun POC-versio on ladattavissa, olen ollut hämmästynyt bugien lähes olemattomasta määrästä, kun tavallisesti olen tottunut siihen, että bugeja tulee huomattavasti enemmän. Projektin aikana Identiolla järjestettiin scrum-tyylisesti säännölliset tapaamiset ja ne olivat erittäin miellyttäviä. Toiminta oli asiakaslähtöistä ja joustavaa. Iso suositus siis Identiolle.

Juuso Anteroinen, CEO

Idention kanssa oli erittäin helppoa ja nopeaa tehdä tuotekehitystä. Idention hyvät ideat ja innostunut asenne näkyivät tekemisessä ja toteutuksessa. Heillä oli käyttäjälähtöinen asenne rakentaa MuoviSampo-sovelluksesta toimiva kokonaisuus. Teemme mielellämme heidän kanssaan yhteistyötä jatkossakin.

Kari Laasasenaho

Joonas Korgan

Joonas Korgan, toimitusjohtaja

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.