Meille on tärkeää asiakkaidemme onnistuminen.

Lue tekemästämme työstä

Työstämme sanottua

Idention tiimi on täydentänyt omaamme senioriosaamisellaan auttaen samalla oman tiimimme nuorempia nousemaan samalle tasolle. Huippuammattilaisia jotka lisäksi venyvät tarpeen vaatiessa pikku taikatemppuihin, jotka on pakollisia nopeasti liikkuvassa ja muuttuvassa busineksessä. Kuus kautta viis. Suosittelen!

Fredrik Rönnlund, COO

Tilasimme ruokahävikkisovelluksemme Unwastedin POC-version Identiolta. Olen ollut softa-asioiden kanssa tekemisissä yli 15 vuotta ja projekti ylitti odotukset kaikilla mittareilla. Tarjouspyyntöön vastattiin salamannopeasti vielä viikonlopun aikana ja projekti saatiin käyntiin nopeasti. Asiakasyhteydenpito projektin aikana oli esimerkillistä ja projekti saatiin maaliin siinä budjetissa, mikä oli sovittu. Nyt kun POC-versio on ladattavissa, olen ollut hämmästynyt bugien lähes olemattomasta määrästä, kun tavallisesti olen tottunut siihen, että bugeja tulee huomattavasti enemmän. Projektin aikana Identiolla järjestettiin scrum-tyylisesti säännölliset tapaamiset ja ne olivat erittäin miellyttäviä. Toiminta oli asiakaslähtöistä ja joustavaa. Iso suositus siis Identiolle.

Juuso Anteroinen, CEO

Identio on auttanut Vaadinta käyttöliittymäteknologioiden tuotekehityksessä. Tiimin joustavuus ja web-teknologioiden osaaminen on tehnyt yhteistyöstä erityisen joustavaa.

Joonas Lehtinen, CEO

Yhteistyöni Idention kanssa on ollut hyvin mutkatonta. Sosiaalisen median välineiden sekä julkaisujärjestelmien tuntemus on ollut loistavaa ja Identio on pystynyt vastaamaan tarpeisiini todella nopeasti ja laadukkaasti sekä pitänyt sovitun hintatason ilman yllätyksiä. Suosittelen ja itse olen sitoutunut myös jatkossa yhteistyöhön.

Mika Ventovuori, Director

Idention kanssa oli erittäin helppoa ja nopeaa tehdä tuotekehitystä. Idention hyvät ideat ja innostunut asenne näkyivät tekemisessä ja toteutuksessa. Heillä oli käyttäjälähtöinen asenne rakentaa MuoviSampo-sovelluksesta toimiva kokonaisuus. Teemme mielellämme heidän kanssaan yhteistyötä jatkossakin.

Kari Laasasenaho

Tarvitsetko konsultointia ohjelmistokehitysprojektiisi?