Turku / Helsinki

Avoin hakemus

Haluatko osaksi ammattitaitoista ja omistautunutta tiimiämme?

Vuonna 2018 identiolaisia oli vain kolme. Vuoden 2021 lopussa tiimin koko oli jo yli 20 henkeä. Kasvu on ollut nopeaa ja se on tuonut mukanaan lukemattomia mahdollisuuksia työskennellä upeiden asiakkaiden ja mahtavan tiimin kanssa. Etsimme jatkuvasti hyviä tyyppejä mukaan viemään yritystämme kohti kunnianhimoisia tavoitteita. Jos sinun ammattitaidostasi on apua meille, haluamme sinut ehdottomasti mukaan!

Arvostamme yhdessä tekemistä, vapautta, luottamusta ja läpinäkyvyyttä. Luotamme työntekijöihimme, ja sinä saat keskittyä siihen minkä osaat parhaiten. Suhtaudumme työhömme vakavasti, mutta haluamme pitää ilmapiirin sopivan rentona. Sen vuoksi kehitämme kulttuuriamme jatkuvasti työntekijöidemme näköiseksi. 

Työtehtävät

Jos osaamisesi on ohjelmoinnin puolella, etsimme aina sinua kiinnostavan projektin. Jos intohimosi on markkinointi, pääset heti käsiksi brändiin ja digimarkkinointiin. Jos emme vielä hallitse osa-aluetta, joka on sinun intohimosi, kerro osaamisestasi meille.

Identiolla saat keskittyä työhön, jossa koet olevasi parhaimmillasi. Meille on tärkeää, että sinä haluat kehittää ammatillista osaamistasi. Siksi tehtävänämme on luoda ympäristö, jossa sinun on helppo onnistua.

Jos haluat osaksi huippujengiämme, lähetä avoin hakemus. Liitä mukaan GitHub-linkkisi tai portfoliosi.

Vastaamme kaikkiin hakemuksiin.

Mitä tarjoamme sinulle?


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Ura meillä

Identio Prochat

Ajankohtaista