Turku

Ohjelmistokehittäjä

Etsimme kokenutta ohjelmistokehittäjää osaksi ammattitaitoista ja omistautunutta tiimiämme.

Oletko kiinnostunut auttamaan asiakkaitamme kohti toimivampaa ja kestävämpää teknologiaa?
Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus olla merkittävässä roolissa sekä omassa työssäsi että yrityksen kehittämisessä?

Identio on konsultointiin ja kokonaisvaltaisiin toteutuksiin erikoistunut teknologiayritys. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään modernia teknologiaa ja rakentamaan toimivampaa digitaalista tulevaisuutta. Työmme keskiössä ovat mm. luottamus ja läpinäkyvyys ja nämä arvot näkyvät asiakastyön lisäksi myös sisäisessä kulttuurissamme.

Työtehtävät

Pääset kanssamme suunnittelemaan ja kehittämään asiakkaidemme digitaalisia palveluja. Pyrimme aina etsimään sinulle projektin, jossa yhdistyvät mielekkäät haasteet sekä mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  • Työskentely asiakasympäristössä osana kehitystiimiä
  • Asiakkaan toimintatapojen kehittäminen ohjelmistotuotannossa
  • Laadukkaan ohjelmiston tuottaminen
  • Asiakkaan liiketoiminnan edistäminen oman ammattiosaamisen keinoin

Voit tehdä työtäsi joustavasti etänä tai toimistollamme Turun keskustassa. Jos tarpeellista, identiolaiset työskentelevät tarvittaessa silloin tällöin myös asiakkaan tiloissa.

Mitä odotamme sinulta?

Palkkaus

Tämänhetkinen aloituspalkkamme liikkuu 2700 ja 5000 euron välillä. Palkkataso määräytyy osaamistason perusteella ja siitä keskustellaan aina hakijakohtaisesti. 

Mitä tarjoamme sinulle?


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Ura meillä

Identio Prochat

Ajankohtaista