Identio Prochat Podcast

Teemulla Ohjelmistokehittäjän Haastattelu, Uusi Intro, Pasila Kutsuu, Facebook Koulutus ja Uusia Meet Turun IT-talot Jaksoja! .

Teemulla Ohjelmistokehittäjän Haastattelu, Uusi Intro, Pasila Kutsuu, Facebook Koulutus ja Uusia Meet Turun IT-talot Jaksoja!
#34 · 20 min · 1.3.2019

Tässä jaksossa istuttiin ales kaikki porukalla ja kerrattiin vähän mitä on viikossa tapahtunut. Tällä viikolla ollaan prepattu Teemua haastatteluun, joka hänellä on Pasilassa tänään perjantaina. Teemulla on siis projekti jo Tampereella, mutta nyt kiitos meidän yhteistyökumppanin meillä on mahdollisuus saada Sami ja Teemu samaan projektiin neljäksi vuodeksi! Joten tätä haastattelua varten prepataan... 


Tämä olisi iso juttu meidän firmalle ja vaikka Sami periaatteessa tuossa projektissa on jo "sisällä" niin se, että saataisiin kaksi kehittäjää Pasilaan olisi huge. 


Tämän lisäksi Joonas kertoo vähän millaisen Facebook-koulutuksen hän pitää sekä ketkä ovat tulossa seuraava Meet Turun IT-talon jaksoihin. Tänään nauhoitettiin itseasiassa Valohain edustajan Fredrik Rönnlundin kanssa uusi jakso, joka tulee seuraavaksi julki! Sitten vielä tämänkin päälle meillä on tulossa haastattelu Sami Suhosen kanssa. 

 

Also Teemu teki meille kokonaan uuden intron tähän jaksoon joten kuunnelkaa tarkasti! 


Stay tuned!

Joonas Korgan

Joonas Korgan, toimitusjohtaja