Identio Prochat Podcast

Founder Stories - Ruissalon jälkeinen viikko, Teemu ei enää Tampereella only Böle nyt, parikoodauksen hyödyt ja kun olet kokenein huoneessa.

Founder Stories - Ruissalon jälkeinen viikko, Teemu ei enää Tampereella only Böle nyt, parikoodauksen hyödyt ja kun olet kokenein huoneessa
#53 · 21 min · 11.4.2019

Uusi jakso taas ilmoilla ja nyt pohditaan vähän, että mitäs ihmettä tehdään kun Ruissalon eeppinen viikonloppu on ohi. 

Teemu on nyt 100% aloittanut samassa projektissa kuin Sami ja tämä on mahdollistanut senkin nyt, että Teemu on useammin toimistolla. Ennen meni vähintään 3 kertaa viikossa Tampereelle, nyt 1-3 kertaa viikossa! Eli ydinporukka on useammin kasassa nyt. Veikkaan kans et Super Smash taidot parantuu siinä samalla...

Mutta tämän lisäksi päiviteltiin hieman, että miten työskentely on sujunut, esim. Teemu ja Sami harrastavat paljon parikoodausta tällä hetkellä, joka auttaa molempia kehittymään ja hommia saadaan aikaseks. 

Sit kans saadaan palautetta välillä, että näyttää siltä että ei tehdä töitä ikinä.. noh ei me vaan kuvata sitä kun istutaan 5-6h Goblin Archer asennossa ja paukutetaan töitä. Mut aletaan tätäkin kuvaamaan nyt kohta taas. 

Joonas Korgan

Joonas Korgan, toimitusjohtaja