Prochat - Miljoonan Euron Diili, Teemun Kokemuksia Tampereelta, Uusia Mahdollisuuksia ja Overwatch Leaguen Alku

Prochat - Miljoonan Euron Diili, Teemun Kokemuksia Tampereelta, Uusia Mahdollisuuksia ja Overwatch Leaguen Alku

Vihdoinkin uusi jakso on ilmestynyt! 


Edellisestä on hieman aikaa, sillä viime viikolla nauhoitettiin podcasti, mutta se ei mennyt ihan nappiin niin ei päästy julkaisemaan (behind the scenes tuutte kyllä näkemään!) ja Joonas oli perjantaina vierailevana vieraana toisessa podcastissä nimeltä Menestyksen Määritelmä. 


Tosiaan tässä jaksossa päivitellään vähän miten on hommat menny - ja so far tosi hyvin sillä mahdollisesti teoriassa miljoonan euron diili (Booking value myyjille!) on ehkä tulossa. Puolen miljoonan diili ainaksin on suhteellisen "varma". 


Yrittäjänä ei kyllä ikinä voi mistään olla varma, niin koputetaan hieman puuta ennen kuin mennään sanomaan mitään varmaksi. 


Teemu voi päästä samaan projektiin Samin kanssa, joka olisikin hieman pitkäkestoisempi (Noin neljä vuotta) ja sitähän me kaikki toivotaan, sillä jos olisi kaksi kehittäjää samassa projektissa niin homma rullaisi eteenpäin tosi hyvin. 


Overwatch Liiga sai kans alkunsa ja nopeesti puhutaan siitäkin, että mikä on meidän suosikkijoukkueet sekä mitkä ovat meidän joukkueet joita me seurataan. 


Nauttikaa! 

#29 · 21.2.2019 · 21 min

Juontajat

Joonas Korgan

Toimitusjohtaja, Myynti

Sami Suo-Heikki

Ohjelmointi & UX

Teemu Kuutti

Ohjelmointi & UX