Nykyaikaisia ja kestäviä ratkaisuja meiltä sinulle.

IT-konsultoinnista ja teknologiaosaamisesta vahvaan brändiin ja viestintään.


Konsultointia läheisessä yhteistyössä – liiketoiminnallisten tavoitteidesi saavuttamiseksi

Etsitkö apua uuden luomiseen tai jo olemassa olevan kehittämiseen? Me Identiolla haluamme auttaa sinua rakentamaan liiketoimintaasi tukevia tulevaisuuden järjestelmiä. Teemme työskentelystä helppoa ja pidämme sinut ajan tasalla koko yhteistyön ajan.

Ollaan yhteyksissä

Joonas Korgan

Joonas Korgan, toimitusjohtaja

Verkkokehitys

Verkkokehitys

Autamme sinua kehittämään palvelusi ideasta tuotantoon. Rakennamme sinulle verkkopalvelut nykyaikaisilla ratkaisuilla sekä luotettavat työkalut liiketoiminnan kehittämiseen.

Mobiilikehitys

Mobiilikehitys

Kehitämme mobiilisovelluksia iOS- ja Android-alustoille aina pienistä prototyypeistä suurempiin kokonaisuuksiin – tarvittavia taustajärjestelmiä unohtamatta.

Pilvipalvelut

Pilvipalvelut

Rakennamme palvelusi sujuvasti yleisimpiä pilvitarjoajia hyödyntäen. Varmistamme ratkaisujesi turvallisuuden ja autamme tarvittaessa vanhojen palveluiden siirtämisessä uusille alustoille.

UI & UX

UI- ja UX-suunnittelu

Suunnittelemme selkeän ja tyylikkään käyttöliittymän tehostamaan palveluasi ottaen huomioon käyttäjäkokemuksen heti ensi hetkestä lähtien.

Toimivaa yhteistyötä

Tarjoamme sinulle mutkatonta ja läheistä yhteistyötä. Olemme aina puolellasi, mikä tarkoittaa omistautumista projektiisi ja luottamusta heti asiakassuhteen alusta alkaen. Tavoitteenamme on löytää parhaat työkalut ja kestävimmät ratkaisut, jotta tulevaisuus olisi sinulle hieman huolettomampi.

1. Kartoitetaan tarpeesi

Etsitään ratkaisut

menestystarinasi

toteuttamiseksi.

2. Sovitaan yhteistyöstä

Sovitaan projektin

etenemisestä ja

yksityiskohdista.

3. Homma toimii

Konsulttimme aloittaa

työskentelyn tiimissäsi.

Mahtavaa, että valitsit meidät!

4. Valmista!

Projektin valmistuttua

huolehdimme myös

tarvittaessa jatkokehityksestä

ja teknisestä tuesta.

Ratkaistaan yhdessä

Suhtaudumme intohimolla työhömme sekä sen tarjoamiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Tiimistämme löytyy monipuolista osaamista, joka mahdollistaa laajan ammattitaidon hyödyntämisen jokaisessa projektissa. Mentorointikulttuurimme ansiosta voimme tarjota sinulle aina ajantasaiset sekä ammattitaitoiset ratkaisut projektin luonteesta riippumatta.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Hyvinvointi takaa menestyksen

Uskomme, että kun työntekijämme voivat hyvin, he pystyvät parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Tarjoamme konsulteillemme aina laadukkaimmat työvälineet, pidämme huolta toimistomme viihtyvyydestä sekä kannustamme aktiiviseen ja terveelliseen elämäntapaan.

Lue lisää Identiosta työpaikkana

  • Ammattitaitoinen

  • Hyvinvoiva

  • Luotettava

  • Aktiivinen

Idention rooli projektissa on ollut suunnitella ja kehittää uusia ominaisuuksia, sekä toimia konsulttina ja ohjelmistokehittäjänä. Projektin edetessä heidän roolinsa on pysynyt samankaltaisena, mutta vastuu on lisääntynyt. Asiakas on ollut erittäin tyytyväinen työhön ja sen tuloksiin.

Lue lisää

Identio clientIdentio client

Idention tiimi on täydentänyt omaamme senioriosaamisellaan auttaen samalla oman tiimimme nuorempia nousemaan samalle tasolle.

Lue lisää

Identio clientIdentio client

Unwasted on mobiilisovellus, joka on kehitetty pienentämään ruokahävikkiä. Käyttäjä voi ostaa sovelluksen kautta edullisesti laadukkaita “parasta ennen” tai “viimeinen käyttöpäivä” -tuotteita.

Lue lisää

Identio clientIdentio client

Vaadin on suomalainen web-ohjelmistokehys verkkosovellusten luontiin. Identio on auttanut Vaadinta käyttöliittymäteknologioiden tuotekehityksessä.

Lue lisää

Identio clientIdentio client

Istekki on terveyden- ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Identio on toiminut Istekin markkinointikumppanina.

Lue lisää

Identio clientIdentio client

Tarjoamme sovellus- ja verkkokehitysprojektiisi tarvitsemasi osaamisen.

Modernit web-teknologiat

Palvelumuotoilu

Mobiilisovellukset

Verkkosovellukset

Maksurajapinnat

Mikropalvelut

Taustajärjestelmät

DevOps

PWA-sovellukset

Pilvipalvelut ja –ympäristöt

Prototyypit

Verkkokaupat

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttäjäkokemussuunnittelu

Graafinen suunnittelu

Sisällöntuotanto

Joonas Korgan

Joonas Korgan, toimitusjohtaja

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.