Nykyaikaisia ja kestäviä ratkaisuja meiltä sinulle.

IT-konsultoinnista sekä teknologiaosaamisesta UI- ja UX-suunnitteluun.


Konsultointia läheisessä yhteistyössä – liiketoiminnallisten tavoitteidesi saavuttamiseksi

Etsitkö apua uuden tuotteen tai palvelun luomiseen? Haluatko jatkokehittää olemassa olevaa digitaalista palvelua? Me Identiolla haluamme auttaa sinua rakentamaan liiketoimintaasi tukevia tulevaisuuden digitaalisia järjestelmiä. Teemme työskentelystä helppoa ja pidämme sinut ajan tasalla koko yhteistyön ajan.

Ollaan yhteyksissä

Joonas Korgan

Joonas Korgan, toimitusjohtaja

Verkkokehitys

Verkkokehitys

Autamme sinua kehittämään palvelusi ideasta tuotantoon. Rakennamme sinulle verkkopalvelut nykyaikaisilla ratkaisuilla sekä luotettavat työkalut liiketoiminnan kehittämiseen.

Mobiilikehitys

Mobiilikehitys

Kehitämme mobiilisovelluksia iOS- ja Android-alustoille aina pienistä prototyypeistä suurempiin kokonaisuuksiin – tarvittavia taustajärjestelmiä unohtamatta.

Pilvipalvelut

Pilvipalvelut

Rakennamme palvelusi sujuvasti yleisimpiä pilvitarjoajia hyödyntäen. Varmistamme ratkaisujesi turvallisuuden ja autamme tarvittaessa vanhojen palveluiden siirtämisessä uusille alustoille.

UI & UX

UI & UX

Suunnittelemme selkeän ja tyylikkään käyttöliittymän tehostamaan palveluasi ottaen huomioon käyttäjäkokemuksen heti ensi hetkestä lähtien.

Toimivaa yhteistyötä

Tarjoamme sinulle mutkatonta ja läheistä yhteistyötä. Olemme aina puolellasi, mikä tarkoittaa omistautumista projektiisi ja luottamusta heti asiakassuhteen alusta alkaen. Tavoitteenamme on löytää parhaat työkalut ja kestävimmät ratkaisut, jotta tulevaisuus olisi sinulle hieman huolettomampi.

1. Kartoitetaan tarpeesi

Etsitään ratkaisut

menestystarinasi

toteuttamiseksi.

2. Sovitaan yhteistyöstä

Sovitaan projektin

etenemisestä ja

yksityiskohdista.

3. Homma toimii

Konsulttimme aloittaa

työskentelyn tiimissäsi.

Mahtavaa, että valitsit meidät!

4. Valmista!

Projektin valmistuttua

huolehdimme myös

tarvittaessa jatkokehityksestä

ja teknisestä tuesta.

Ratkaistaan yhdessä

Suhtaudumme intohimolla työhömme sekä sen tarjoamiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Tiimistämme löytyy monipuolista osaamista, joka mahdollistaa laajan ammattitaidon hyödyntämisen jokaisessa projektissa. Mentorointikulttuurimme ansiosta voimme tarjota sinulle aina ajantasaiset sekä ammattitaitoiset ratkaisut projektin luonteesta riippumatta.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Hyvinvointi takaa menestyksen

Uskomme, että kun työntekijämme voivat hyvin, he pystyvät parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Tarjoamme konsulteillemme aina laadukkaimmat työvälineet, pidämme huolta toimistomme viihtyvyydestä sekä kannustamme aktiiviseen ja terveelliseen elämäntapaan.

Lue lisää Identiosta työpaikkana

  • Ammattitaitoinen

  • Hyvinvoiva

  • Luotettava

  • Aktiivinen

Visma Consulting tuotti yhteistyöstämme asiakastarinan Joonas Korganin haastattelun pohjalta.

Identio on pystynyt vastaamaan tarpeisiini todella nopeasti ja laadukkaasti sekä pitänyt sovitun hintatason ilman yllätyksiä. Suosittelen ja itse olen sitoutunut myös jatkossa yhteistyöhön.

Vaikka projektit ja toimeksiannot muuttuivat, määritetyt tarpeet pystyttiin toteuttamaan hyvällä osaamisella ja tilanteiden omaksumisella. Yhteistyö oli sujuvaa ja lopputulokset ammattimaisia. Kiholaiset suosittelee!

Identio on auttanut Vaadinta käyttöliittymäteknologioiden tuotekehityksessä. Tiimin joustavuus ja web-teknologioiden osaaminen on tehnyt yhteistyöstä erityisen joustavaa.

Idention tiimi on täydentänyt omaamme senioriosaamisellaan auttaen samalla oman tiimimme nuorempia nousemaan samalle tasolle.

Unwasted on mobiilisovellus, joka on kehitetty pienentämään ruokahävikkiä. Käyttäjä voi ostaa sovelluksen kautta edullisesti laadukkaita “parasta ennen” tai “viimeinen käyttöpäivä” -tuotteita.

Tarjoamme sovellus- ja verkkokehitysprojektiisi tarvitsemasi osaamisen.

Modernit web-teknologiat

Palvelumuotoilu

Mobiilisovellukset

Verkkosovellukset

Maksurajapinnat

Mikropalvelut

Taustajärjestelmät

DevOps

PWA-sovellukset

Pilvipalvelut ja –ympäristöt

Prototyypit

Verkkokaupat

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttäjäkokemussuunnittelu

Graafinen suunnittelu

Sisällöntuotanto

Joonas Korgan

Joonas Korgan, toimitusjohtaja

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.