Olemme siirtyneet bottien aikakaudelle!

Erika Bergström20.7.2020 · 1 min

Idention nettisivua elävöittävät nykyään chattibotit, joita löytyy nyt mm. etusivulta ja osaaminen-sivulta. Botteja on tulossa vielä lisää ja ne tuovat mukanaan monia mahdollisuuksia.

Miksi satsata botteihin?

Bottien perimmäinen tarkoitus on generoida liidejä ja odotammekin niiden tukevan myyntiämme. Samalla ne antavat mahdollisuuden tarjota kevyttä asiakaspalvelua sivustomme vierailijoille.

Haluamme palvella asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla ja keskustella jatkuvasti sidosryhmiemme kanssa. Halusimme tehdä sivuistamme interaktiivisemmat ja käyttäjäystävällisemmät. Botit eivät pomppaa silmille sivuille saapuessa, vaan ne löytyvät upotettuina muun sisällön joukosta.

Idention brändi on ottanut isoja kehitysaskeleita kuluneen vuoden aikana. Bottien avulla voimme vaikuttaa myös brändimielikuvaamme sekä kertoa itsestämme yrityksenä. Voimme nyt myös ohjata kävijöitä helpommin heitä kiinnostavien teemojen ja sisältöjen pariin.

Powered by Leadoo Marketing Technologies

Suuren mediahuomion saavuttanut Leadoo on vakuuttanut ammattitaidolla ja hyvällä fiiliksellä. Leadoon referensseistä löytyykin laaja kattaus kovan luokan yrityksiä.


Kirjoittanut

Erika Bergström

Copywriter