10.8.2021

Näin sinusta pidetään huolta Identiolla – 9+1 työsuhde-etua

Identiolla on aina haluttu asettaa työntekijöiden hyvinvointi ja jaksaminen etusijalle.

Identiolla on aina haluttu asettaa työntekijöiden hyvinvointi ja jaksaminen etusijalle. Tärkeimpien terveyteen ja turvallisuuteen liittyvien palvelujen ja etujen lisäksi käyttöömme on valikoitunut etuja, joille on selkeästi ollut juuri meidän tiimissämme kysyntää.

Viimeisimpänä etuna saimme kesällä 2021 mahdollisuuden hankkia työsuhdepolkupyörän. Aiheesta on käyty keskustelua aiemmin useampaan otteeseen ja se tuntui luontevalta ja hyvältä juuri meidän tiimillemme.

Listasimme tähän julkaisuun tällä hetkellä tiimimme käytössä olevat työsuhde-edut.

1

Liikunta- ja kulttuurietu 400€/vuosi

Käytössämme on Edenredin maksukortti, johon etu ladataan vuosittain. Etua nostettiin viime vuonna aiemmin käytössä olleesta 200 eurosta 400 euroon hyvän käyttöasteen ja kysynnän johdosta. Etu tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia harrastamiseen ja virkistävään vapaa-ajan viettoon.

2

Lounasetu 10,2€/työpäivä

Lounasetu ladataan myös Edenredin kortille kuukausittain. Vaikka lounasetu on yksi “tavallisimmista” eduista, sen merkitys on valtavan tärkeä. Lounasetu saa identiolaiset kerääntymään säännöllisesti saman pöydän ääreen vaihtamaan kuulumisia ja nauttimaan ruuasta hyvässä seurassa. Koronapandemian aikana siirryimme käytäntöön, jossa lounasedun voi vaihtoehtoisesti ottaa myös rahana. Tämä päätös perustui siihen, että monet meistä kokkailevat itse ateriansa etätyöpäivinä.

3

Vapaasti valittavat laitteet ja lisenssit

Emme tingi työvälineistä ja työn mielekkyydestä. Jokainen identiolainen saa valinta jo ennen työsuhteen alkua itselleen sopivimmat laitteet läppäristä ja puhelimesta vastamelukuulokkeisiin. Lisäksi Identio tarjoaa työssä tarvittavien ohjelmistojen lisenssit sekä työntekijöiden puhelinliittymät.

4

Työterveys ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Työterveyspalvelumme sijaitsevat tällä hetkellä Mehiläisessä, jonka digiklinikka mahdollistaa yhteydenoton hyvin matalla kynnyksellä. Mehiläinen huolehtii identiolaisista kokonaisvaltaisesti ja auttaa tarvittaessa sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin haasteissa.

Työterveyden lisäksi jokaiselle identiolaiselle otetaan heti työsuhteen alussa vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

5

Työsuhdepolkupyörä

Työsuhdepyöristä on keskusteltu tiimin kesken jo aiemmin ja kiinnostuksen kasvettua otimme edun käyttöön myös Identiolla. Työsuhdepyörä on työnantajalle vaivaton ja työntekijälle edullinen tapa hankkia itselleen polkupyörä niin työmatka- kuin vapaa-ajankin käyttöön. Identiolaiset ovat innostuneet pyöräilemään yhdessä myös vapaa-ajalla, joten pyörille on ollut aitoa kysyntää. Kun arkiliikunta lisääntyy ja hyvinvointi kasvaa, kaikki voittavat.

6

Liukuvat työajat

Meillä jokainen voi päättää oman työnsä vaatimusten puitteissa omista työajoistaan. Asiakasprojekteissa aikatauluista sovitaan tietysti yhdessä asiakkaan kanssa, mutta muutoin työnsä voi hoitaa parhaaksi katsomaansa aikaan joko toimistolla, asiakkaan tiloissa tai etänä.

7

Tiimi-illat

Järjestämme säännöllisesti tiimi-iltoja, joihin kuuluu hyvä ruoka, erilaiset aktiviteetit ja mukava yhdessäolo. Tiimi-iltojen merkitys kasvaa entisestään etätyön lisääntyessä. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee kuuluvansa porukkaan ja tällaiset iltamat ovat erinomainen tapa panostaa yhteisöllisyyteen.

Pandemia-aikana säännöllisyydestä ja perinteisestä illanviettomallista on jouduttu hieman tinkimään, mutta odotamme malttamattomina taas normaalimpaa arkea.

8

Infrapunasauna

Kukapa ei nauttisi pienestä hengähdyshetkestä miedoissa “löylyissä” työpäivän yhteydessä? Infrapunasauna toimii Turun toimistolla työpäivien aikana tarvittaessa myös kokouskoppina, mutta sen lämpöön voi istuutua halutessaan koska vain. Myös Helsingin toimistoltamme löytyy perinteinen sauna, jossa voi käydä rentoutumassa niin halutessaan.

9

Virvokkeet ja välipalat

Pidämme yhdessä huolta siitä, että toimistojemme jääkaapeista ja coolereista löytyy virvokkeita työpäivien ajaksi. Lisäksi keittiöstä voi silloin tällöin leijailla herkullisia tuoksuja, kun tarjolla on pientä naposteltavaa, yhteistä aamupalaa tai vaikkapa herkullisia korvapuusteja.

10

Puuttuuko listasta etu, joka saisi sinut viihtymään ja voimaan paremmin?

Sen paikka voisi olla tässä. Identiolla etsitään aina parhaita ratkaisuja tiimin viihtyvyyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Siksi kaikkiin uusiin ajatuksiin ja tuoreisiin ideoihin suhtaudutaan avoimin mielin.

Kirjoittaja

Erika Bergström

Copywriter

Kategoria

Ihmiset & Kulttuuri

Jaa Artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617

Ura meillä

Identio Prochat

Ajankohtaista