Meet Helsingin IT-talot on täällä!

Identio4.5.2020 · 1 min

Suosioon noussut sarja saa jatkoa!

"Meet Turun IT-talot -sarjan tarkoituksena on nostaa jalustalle turkulaisia IT-alan yrityksiä laidasta laitaan. Joonas Korganin johdolla vieraat kertovat mm. siitä, miten he ovat päätyneet IT-alalle ja minkälainen työkulttuuri heidän edustamissaan yrityksissä vallitsee. Puolivahingossa syntynyt sarja nousi menestykseen ja se on tuonut turkulaisten IT-yritysten välille hyvää pöhinää sekä lisää kaivattua yhteistyötä. Identio on saanut sarjan myötä myös julkista kiitosta."

Nyt lukuisia kuuntelijoita kerännyt Meet Turun IT-talot saa jatkoa, sillä seuraavaksi suuntaamme pääkaupunkiin!

Meet Helsingin IT-talot

Meet Helsingin IT-talot

Identiossa on pitkään palloteltu ajatusta Helsinkiin laajentamisesta. Loppuvuotta ja ensi vuoden alkua on pidetty potentiaalisina ajankohtina, mutta vielä toistaiseksi laajentuminen on vasta ajatuksen tasolla.

Alunperin laajentumisen yhteydessä oli tarkoitus aloittaa uusi Meet Helsingin IT-talot -sarja. Aloimme kuitenkin pohtia: miksi emme ottaisi varaslähtöä?

Nyt se on täällä!

Ajatus Helsingin IT-talojen haastatteluista tuntui liian hyvältä voidakseen odottaa. Prochat-podcast tekee siis uuden aluevaltauksen ja Meet Helsingin IT-talot -sarja saa alkunsa huomenna tiistaina 5.5.

Saimme kunnian haastatella ensimmäisessä jaksossa Visma Consultingin toimitusjohtajaa Petri Lillbergiä.

Ja hei! Jos luet tätä ja työskentelet IT-alan parissa Helsingissä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Haluamme teidänkin yrityksenne mukaan.

Kannattaa pysyä kuulolla!