Idention ohjelmistokehittäjä Pyry Pajunpää

Nimi: Pyry Pajunpää
Työnkuva: Ohjelmistokehittäjä

Mitä kaikki eivät tiedä sinusta?

Ennen IT-alan töitä tein seitsemän vuotta liveääniteknikon hommia. Miksasin festareita, konsertteja, seminaareja ja muita tapahtumia. Se oli usein hyvin intensiivistä työtä. Miksaushommissa piti saada viidessä minuutissa soimaan seuraava bändi, kun edellinen bändi soitti vielä kolmatta encoreaan. Niissä hommissa on tullut harjoiteltua paineensietokykyä. Parhaimmillaan tuhansien ihmisten yleisö seurasi, kun vaihdoin kiireessä lavalla kaapeleita.

Olen oppinut, että virheitä tulee jatkuvasti ja ne kuuluvat tekemiseen joka paikassa. Niitä kannattaa tuoda myös rohkeasti esiin. Samalla vahvistaa kulttuuria, jossa virheet ovat sallittuja.

Mikä oli ratkaisevaa siinä, että päätit lähteä mukaan Identioon?

Suurin tekijä oli se, että Identio oli ja on edelleen, hyvin mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa. Olin todella tyytyväinen sen hetkiseen työnantajaani, mutta minulla oli yhteyksiä Identioon. Kiinnostuin mahdollisuuksista päästä mielenkiintoiseen asemaan ja päästä vaikuttamaan asioihin enemmän yrityksen tasolla.

Aina kun näin Idention ihmisiä, olin vakuuttunut. Tiesin, että he olisivat juuri sellaisia joiden kanssa voisin mielelläni tehdä töitä.

Mikä ajaa sinua eteenpäin työssäsi?

Kun aloitan työt kotona tai toimistolla, minulla ei ole ketään, joka olisi vahtimassa milloin tulen töihin tai teenkö työni hyvin. Olemme kaikki tasavertaisia työkavereita ja vastaan omasta työstäni vain asiakkaalleni. Kun asiakas on tyytyväinen, niin silloin kaikki on hyvin ja saan keskittyä rauhassa omaan työhöni.

Vapauden lisäksi viihdyn loistavasti kollegoiden kanssa. Tylsiä hetkiä ei ole, ja yhteinen kieli löytyy helposti kaikkien kanssa.

Mitä haluaisit sanoa tuleville työkavereillesi?

Kuulut tiimiimme heti ensimmäisestä päivästä alkaen, ja olet samalla viivalla. Älä muotoudu meidän näköiseksi, vaan tuo oma lisäsi kulttuuriimme. Nauretaan ja koodataan yhdessä!


Oletko kiinnostunut Identiosta työpaikkana? Katso avoimet työpaikat.

Kirjoittaja

Erika Bergström

Copywriter

Kategoria

Ihmiset & Kulttuuri


+358 40 568 4617


+358 40 568 4617